Bij Master it kan je er voor kiezen om een CertificeringsPas aan te schaffen. Daarmee krijg je korting op het complete opleidingstraject voor het behalen van jouw Certificering. Je kan kiezen uit Basis, Plus of Onbeperkt versie van deze pas, afhankelijk van wat jij prettig vindt. Op onze Microsoft Certificeringspagina kan je een overzicht vinden van alle Microsoft certificeringen waar je een pas voor kunt kopen, je kan daar ook onze overzichtelijke CertificeringsPoster downloaden! Hier vind je ook alle informatie over de andere Certificeringspassen die bij ons verkrijgbaar zijn.
 

De Onbeperkt Certificeringspas 

Bij deze pas zit natuurlijk het officiŽle MOC materiaal en de vLabs oefenomgeving zoals bij elke pas, daarnaast zitten er ook MeasureUp oefenaxamens. Tijdens het traject wordt je begeleidt door een Personal Coach om er voor te zorgen dat je jouw certificeringsdoel gaat behalen. Mocht het nou toch nog zijn dat je niet in één keer het examen behaald, dan kan je met deze versie van de pas ook nog eens op voor een herexamen.
 

De Trajecten voor een CertificeringsPas in een handig overzichtActive Learning

Een onbeperkt aantal trainingsdagen, dan je kan dus in ons lokaal komen trainen zo vaak als je wilt. Op de dagen dat je bij ons komt trainen krijg je te maken met onze lesmethode Active learning. Deze lesmethode zorgt ervoor dat je zo vaak kan komen als je wil omdat er bij ons geen klassikale training is, maar iedereen zelf met zijn eigen trainingsmateriaal aan de slag is. Je kan op die manier helemaal jouw eigen leerthempo bepalen. Jouw helpt je daarnaast bij het definiŽren van jouw leertraject. 
 
Doordat je zelf actief met de stof aan de slag bent onthoud en begrijp je de nieuwe kennis beter en kan je na jouw training direct in de praktijk aan de slag met jouw nieuw opgedane kennis en kunde. Je hebt niet alleen meer kennis opgedaan over het onderwerp, maar je hebt ook jouw analytisch en probleemoplossend vermogen vergroot.  
 

Wil jij nu ook zo een certificeringspas, of gewoon meer informatie over de mogelijkheden?

Wij helpen je graag en dus kan je ons gerust bellen op: 040- 2323390, maar je mag ons natuurlijk ook even mailen naar: info@master-it.nl. Als je wil kan je hieronder klikken en jouw gegevens achter laten, dan nemen we contact met je op!
Meer informatie??