Als jij dit najaar gaat trainen, dan ben je alvast goed voorbereid op de komst van het nieuwe jaar. Trainen bij Master it Training wordt beloond. Start je dit najaar, dan ontvangt je er een gratis JBL Flip 3 bij! Dat niet alleen. Ook willen dat jij het nieuwe jaar kennisrijk van start gaat. Daarom krijg je van ons een 10% kortingstegoed die je kan inzetten in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Heel veel voordeel dus. Is dit een deal or no deal?
 

Hoe ontvang ik deze Najaarsdeal?

Het is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is komen trainen in de maanden oktober, november of september. We hebben meer dan 700 IT-trainingen dus keuze genoeg! Schrijf je in voor een van deze IT-trainingen en wij zorgen voor de rest. 
 

En mijn korting?

Wij zetten graag een stapje extra om de Nederlandse IT-kennis te bevorderen. Daarom belonen wij jou met een korting in vorm van een 10% tegoedbon. Zo helpen wij je alvast met jouw goede voornemens, omdat je met deze tegoedbon gegarandeerd een goede start maakt. Deze korting wordt berekend als percentage van je eerste inschrijving tijdens de Najaarsdeal en is geldig voor een training in januari tot en met maart. Volg je een 5-daagse training, dan ontvang je maar liefst €229 korting! . De korting is overdraagbaar. Geef hem bijvoorbeeld aan je collega cadeau!
 

Active Learning

Er zijn nog meer voordelen. Bij Master it Training krijg je exclusief les met de Active Learning lesmethode. Dit betekent dat je les krijgt via de meest effectieve lesmethode die er is. De effectiviteit van Active Learning is wetenschappelijk bewezen.

Daarnaast krijg je bij Master it Training les in kleine klassen, zodat jij altijd persoonlijke aandacht krijgt tijdens jouw training. Ook breng je meteen al jouw lesstof in praktijk. Tip: je kan de training bij ons flexibel inplannen. Perfect dus voor jouw drukke agenda!

 

Start nu!

We moeten weer een jaar wachten op de heerlijke zon. Zonde van de tijd! Die tijd kan je beter investeren in het up-to-date houden van je kennis. Onthoud het goed, ook al komen de donkere dagen eraan, bij Master it Training zorgen wij voor een lichtpuntje. Schrijf je nu in en profiteer van de Najaarsdeal. Wat dacht je van een Power BI training, wordt een Azure-expert of bekijk al onze IT-trainingen.

Twijfel je over welke training het beste bij jouw leerdoelen aansluit? Neem dan gewoon even contact op met onze opleidingsadviseurs. Dit kan via 040-2323390, info@master-it.nl of via de chatknop rechtsonder. Binnen 5 minuten weet jij welke training het beste bij je past!
 
 

Certificering behalen? Train 25% goedkoper

Heb je plannen om meerdere trainingen te volgen omdat je de titel Microsoft Certified Professional wilt bemachtigen? Dan is onze Certificeringsdeal wellicht ook wel interessant voor jou! De Certificeringsdeal is een mooie aanbieding, waarbij je in een keer een heel trainingstraject kan volgen om jouw beoogde certificering te behalen. In plaats van losse trainingen te volgen koop je in een keer jouw Microsoft traject in en ben je 25% goedkoper uit. Bekijk direct al onze certificeringstrajecten.
 

Actievoorwaarden Najaarsdeal
- De Najaarsdeal is geldig op trainingen die starten in oktober, november of december.
- De waarde van je waardebon wordt berekend als percentage van je eerste training. Was jouw eerste training € 2290 waard, dan krijgt jouw waardebon een waarde van €229 die je kan inzetten voor je volgende training. Deze training dient te worden gestart in januari 2019 t/m maart 2019.
- De waardebon is slecht één keer in te wisselen bij aanschaf van een training en is niet inwisselbaar voor geld. Maximaal één waardebon per geboekte training; De waardebon is overdraagbaar. Je kan hem bijvoorbeeld aan een collega geven, zolang die maar start tussen januari en maart 2019.
- JBL Flip 3 krijg je bij alle Active Learning trainingen vanaf 3 dagen;
- Uitlevering JBL Flip 3 na betaling van factuur;
- Learning Tracks en incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie;
- Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers, inschrijvingen via Springest of reeds gemaakte kortingsafspraken.