Natuurlijk is het verdiepen of verbreden van jouw kennis en vaardigheden als IT'er essentieel. Om daar in de praktijk daadwerkelijk actief mee aan de slag te gaan door het volgen van een IT training, daar mag je best een beetje trots op zijn. We begrijpen dat. Af en toe verdien je gewoon wat extra's. 
 
Vandaar dat je nu bij alle 5-daagse Microsoft trainingen van ons een gratis JBL Flip 3 krijgt! Deze draagbare Bluetooth-speaker is draadloos, spatwaterdicht en geschikt voor alle weersomstandigheden. Gebruik hem om concentratiemuziek af te spelen tijdens je zelfstudie momenten, gebruik hem zakelijk als speakerphone of juist om lekker te ontspannen in de tuin en op het strand. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Oftewel, dit is het perfecte moment om jouw kennis te vergroten door te starten met een van onze vele Microsoft trainingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Office 365, Azure of C#?
 

Bij ons geen saaie passieve trainingen

Daar houden we niet van. Wij zijn van mening (net als de wetenschap overigens) dat je het beste leert als je actief en op je eigen tempo aan de slag gaat met de lesstof. Onze lesmethode Active Learning is erop gericht dat jij niet alleen nieuwe kennis opdoet, maar vooral deze met enthousiasme in de praktijk kan gaan brengen. Een gratis JBL én de beste IT-training dus. 

 
Voorwaarden gratis JBL Flip 3:
- Geldig op alle 5-daagse Microsoft standaard trainingen die starten in april, mei of juni 2018;
- Maximaal één per persoon;
- Zolang de voorraad strekt;
- Uitlevering JBL Flip 3 na betaling factuur;
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of reeds gemaakte kortingsafspraken. Met uitzondering van de Summer School.