Wij begrijpen dat je trots bent op jouw functie in de IT. Logisch, jij bent degene die complexe systemen en databases beheert, die verantwoordelijk is voor de IT-beveiliging van jouw organisatie of dé creatieve developer die de meest gave features programmeert. Alle afdelingen rekenen op jou, dus je mag met recht een held genoemd worden.
 
Natuurlijk helpen we jou daarbij door te zorgen dat jouw IT-kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn en dat je jouw gewenste certificeringen kunt behalen. Maar soms wil je gewoon net iets meer, iets tastbaars om te laten zien dat je een échte IT-er bent. Ons antwoord daarop: een gratis (I)T-shirt! Welke training je ook komt volgen, kies uit een van de leuke designs en laat zien waar jij voor staat.
 
 
 

Deze zomer brengen wij een speciale Summer editie van onze (I)T-shirt uit. Lees hier meer over onze Summer School.

Welke IT-training gaat jou verder helpen?

Klaar om je IT-vaardigheden verder te ontwikkelen en stappen te zetten met een training waar je écht iets aan hebt? Wil jij de trotse eigenaar worden van een van onze (I)T-shirts? Onze opleidingsadviseurs staan te trappelen om je vrijblijvend te voorzien van advies. Stel je vraag of vertel je leerdoel via de chat en wij helpen je op weg naar jouw beste IT-training. En een (I)T-shirt.
 
Chat met ons

Actievoorwaarden

Die zijn er niet! Geen kleine lettertjes bij deze actie. Het maakt niet uit welke training je boekt en als je voor meerdere trainingen kiest, dan krijg je uiteraard meerdere shirts. Hier doen wij niet moeilijk over, je krijgt gewoon dat (I)T-shirt.