Active IT Traineeship van Master YIP: 24 maanden onbeperkt leren en certificeren

Software Development - Cloud - Microsoft - Java - Big Data - Devops - Agile & Scrum - Networking - Business & IT

Je bent net afgestudeerd of je hebt 0-2 jaar werkervaring en je staat te popelen om als IT’er aan de slag te gaan. Leergierig als je bent, wil je graag je kennis nóg meer verbreden. Dan is een Active IT Traineeship bij Master YIP iets voor jou! YIP staat voor Young IT professional en die omschrijving past jou als een jas. Met ons IT traineeship word je namelijk nóg waardevoller voor je opdrachtgever en voor jezelf. Je slaat hiermee de brug naar het bedrijfsleven. Je verdiept je namelijk in de meest moderne software en tools, met behulp van de allerbeste leermethode: Active Learning. Daarnaast ga je werken als IT trainee bij een opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen én krijg je 2 jaar lang de mogelijkheid om onbeperkt te trainen en te certificeren. Klinkt goed, vind je niet?
 
Active Learning
Binnen ons ICT traineeship staat Active Learning centraal. Een kleine klas met maximaal 8 cursisten, waarbij je zelf je doelen kunt bepalen en je trainingsdagen flexibel zijn in te plannen. Samen met een ervaren coach en je opdrachtgever bepaal je wat je wilt leren en welke weg je daarvoor aflegt. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid staan tijdens deze leermethode voorop! Kortom: een training die jij helemaal op maat en naar wens maakt.
 
6 redenen om voor een Active IT Traineeship bij Master Yip te kiezen:
    ✓    Ben je enorm gedreven? We laten je 24 maanden onbeperkt leren en certificeren. Je hebt toegang tot meer dan honderd IT trainingen.
    ✓    Beslis je graag zelf wat je leert, op welke dagen je traint én welke weg je aflegt om je doel te behalen? Het is mogelijk met ons Active Learning Programma. 
    ✓    Wil je graag doorgroeien? Je wordt gedetacheerd bij een eersteklas opdrachtgever, waarbij je na 2 jaar de mogelijkheid krijgt om daar vast in dienst te treden.
    ✓    Werken en leren met een marktconform salaris en ervaring is niet vereist!
    ✓    Wij zoeken een opdrachtgever bij jou in de buurt en onze trainingslocaties zijn in Capelle aan de IJssel, Utrecht of Eindhoven!
    ✓     Ready. Set. Go. Je beslist zelf wanneer je start. 
 

Over Master YIP

Master YIP is ontstaan vanuit Master it Training, al 20 jaar de hoogst gewaardeerde IT opleider van Nederland. Met Master YIP richten we ons op het klaarstomen van jonge IT professionals in de praktijk. Dit doen we volgens onze kernwaarden: eenvoud, groei, winnen, plezier en toewijding. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid de beste in je vak te worden. 2 jaar lang mag je onbeperkt leren en bepaal je zelf welke groei je aflegt. En wil je na je studie direct doorleren en de nodige stappen zetten? Dat is pas toewijding! Daar houden we van. Eenvoudiger kunnen we het je niet maken: met toegang tot honderden IT trainingen, bieden we oneindig veel mogelijkheden om jouw gewenste pad af te leggen en je doel te bereiken. Samen met onze ervaren, gecertificeerde trainers sla je de brug van je Bachelor of Master richting het bedrijfsleven. Je krijgt de verdieping en verbreding die de praktijk van je verwacht. Binnen 2 jaar ben je volledig klaargestoomd om als waardevolle IT’er voor vast in dienst te treden bij zeer interessante opdrachtgevers.
 
Solliciteer Nu 
Ben je ontzettend enthousiast geworden en wil je deelnemen aan ons Active IT Traineeship? Heb je daarnaast een HBO/WO werk- en denkniveau, 0-2 jaar werkervaring en een sterke drive om die enorm succesvolle IT professional te worden? Wacht dan niet langer, solliciteer via onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij niet kan wachten om met het IT traineeship te starten!
 
Lijkt dit je wel wat?
Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!