De MCSA Windows 10 certificering bestaat sinds eind 2015. Vanaf toen werd het mogelijk om je Windows 10 skills te verifiëren met een Microsoft certificering. Echter is er door de jaren heen wel het een en ander verandert. Het MCSA Windows 10 traject ziet er nu als volgt uit:
 

MCSA Windows 10 traject

Met het succesvol afronden van het examen 70-698 Installing en Configuring Windows 10 (MS20698) toon je aan dat je Windows 10 kunt installeren en configureren. Vervolgens moet je het examen 70-697 Configuring Windows Devices (MS20697-1en MS20697-2) behalen om aan te tonen dat je beschikt over de kennis en vaardigheden om Windows 10 uit te rollen, te implementeren en te managen.

 

Certificeren bij Master it Training

Om die felbegeerde certificering binnen te slepen, bieden wij jou het beste lesmateriaal aan. Met onze MCSA Windows 10 CertificeringsPas krijg je een totaalpakket aan officieel Microsoft materiaal als ultieme voorbereiding! Hiermee behaal je gemakkelijk en snel je certificering en ook nog eens 25% voordeliger dan het kopen van losse trainingen. Je kiest zelf het aantal trainingsdagen en hoeveel extra’s je wil hebben.

Daarnaast volg je bij ons trainingen volgens de wetenschappelijk bewezen Active Learning lesmethode. Hierdoor leer je effectiever en deel je zelf je training in hoe jij het wil. Meer aandacht besteden aan een bepaald onderwerp? Geen probleem! Liever verspreid trainen in plaats van dagenlang van jouw werkplek weg zijn? Goed idee! Bij ons krijg je alle ruimte en flexibiliteit. Daarnaast wordt je begeleid door een gecertificeerde Active Trainer die jou niet alleen helpt om jouw MCSA doel te behalen, maar ook ervoor zorgt dat je er écht iets mee kunt.

 

Interessant?

Lijkt je dit wel wat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan zorgen we dat we samen met jou op een waardevol traject uitstippelen zodat jij jouw leerdoelen kan bereiken en jouw professionele carrière naar een hoger niveau kunt tillen.