Dit voorjaar word je extra beloond bij Master it Training. In het voorjaar verandert er weer van alles. Weer blaadjes aan de bomen en aangename temperaturen. Ook in de IT wereld zijn er grote veranderingen aan de gang. Azure, Microsoft 365, Java, etcÖ Omdat we in de voorjaarsstemming zijn willen wij jou wat geven zodat jij ook de veranderingen in de IT kan bijhouden. Plan nu jouw training in de periode van april tot en met juni en krijgt een JBL + 10% zomertegoed voor een volgende training! Wacht dus niet langer en plan direct jouw training in.
 

Nu JBL Flip of Headphone cadeau

Wil jij een JBL Flip 3 of JBL E500BT koptelefoon cadeau? Deze krijg je bij een IT-training met een trainingsduur vanaf 3 dagen als je start in de maanden april, mei of juni. Jij mag je eigen cadeau kiezen! De over-ear JBL koptelefoon heeft een Purebass-functie om een nog grotere bas-sensatie te creŽren en gaat wel 18 uur lang mee.

De bekroonde JBL speaker is robuust en spatwaterdicht zo geschikt voor uiteenlopende actieve bezigheden (zelfs in de regen, handig bij het onvoorspelbare weer in het voorjaar)! Wil jij alle tonen van jouw prachtige muziek glashelder kunnen beluisteren bij wat je ook aan het doen bent? Schrijf je dan snel in, want je krijgt hem nu helemaal gratis bij je training.

Met 10% trainingstegoed de zomer in!

We doen er nog een schepje bovenop met een 10% trainingstegoedbon. Zo kan jij jouw vervolgtraining met korting volgen! De bon is overdraagbaar, zodat ook jouw collega kan trainen, en krijg je cadeau bij alle inschrijvingen in de eerder genoemde maanden. De waarde van de zomertegoed wordt berekend als 10% van de training die jij dit voorjaar gaat volgen. Heb jij een 5-daagse training gevolgd? Dan krijg je maar liefst €229 tegoed voor je volgende training in juli, augustus of september. Dit is geldig op Šlle reguliere trainingen.

Active Learning is bewezen effectief

Active Learning is de wetenschappelijk bewezen lesmethode van Master it Training. Hierbij zit je met maximaal 8 cursisten in een klas waarbij je op individuele wijze jouw les volgt. Je bent direct praktisch bezig met de leerstof, waardoor je nog sneller alles oppikt en kan onthouden. Dit betekent dat je niet de hele dag naar een trainer hoeft te luisteren en daardoor te weinig tijd hebt voor opdrachten, zoals bij een klassikale training. Het lestempo bepaal jij namelijk zelf. Meer weten over Active Learning? Vraag gratis het Active Learning boekje aan.


Welke training helpt jou verder?

Bij Master it Training hebben we trainingen op uiteenlopende IT-gebieden. Denk aan (Microsoft) development-trainingensysteembeheer-trainingen en diverse Office-trainingen. Er zijn meer dan 700 trainingen. We snappen het als je er even niet uit komt met het zoeken naar de juiste training. Als je hulp nodig hebt, dan helpen we je daar uiteraard graag bij. Onze trainingsadviseurs weten aan de hand van jouw leerdoelen precies welke training daarbij past! Wil jij binnen 5 minuten de juiste training vinden? Chat dan via de chatknop rechtsonder of bel 040-23 23 90.

Actievoorwaarden Voorjaarsdeal
- Voorjaarsdeal is geldig op Active Learning trainingen die starten in april, mei of juni 2019;
- De waarde van je waardebon wordt berekend als percentage van je eerste training. Was jouw eerste training € 2290 waard, dan krijgt jouw waardebon een waarde van €229 die je kan inzetten voor de volgende training. Deze training dient te worden gestart in juli 2019 t/m augustus 2019.
- De waardebon is slecht één keer in te wisselen bij aanschaf van een training en is niet inwisselbaar voor geld. Maximaal één waardebon per geboekte training; De waardebon is overdraagbaar. Je kan hem bijvoorbeeld aan een collega geven, zolang die maar start tussen juli en augustus 2019;
- Je kan kiezen tussen een JBL Flip 3 of JBL E500BT Koptelefoon;
- JBL Flip 3 of JBL E500BT Bluetooth koptelefoon krijg je bij alle Active Learning trainingen vanaf 3 dagen;
- Uitlevering van de JBL Flip 3 of Bluetooth koptelefoon geschiedt na betaling van de factuur;
- Learning Tracks en incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie;
- Niet geldig in combinatie met andere acties, waardebonnen, SA vouchers, inschrijvingen via Springest, reeds gemaakte kortingsafspraken of als er korting is ontvangen op de order.