Op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht? Bij Master it Training hebben wij diverse trainingsruimten tot onze beschikking voor uw vergadering, training of presentatie. Wij verzorgen IT trainingen, maar onze ruimtes zijn niet altijd 100% bezet. Bent u dus op zoek naar een trainings- of vergaderlocatie omgeving Utrecht? Dan bent u bij Master it Training aan het juiste adres.
 

Vergaderen op onze vergaderlocatie in Utrecht

Bent u op zoek naar een informele locatie voor uw (bedrijfs-) training? Op onze locatie in Vianen hebben wij diverse geschikte ruimtes tot onze beschikking. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste ruimte voor uw training of vergadering. Elke ruimte beschikt over:
              - Beamer
              - Whiteboard
              - Draadloos internet/Wifi
              - Vaste computers met twee beeldschermen per persoon

Als u op zoek bent naar een kleine vergaderruimte in Utrecht met een sfeervolle uitstraling, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij horen graag wat uw wensen zijn zodat de ruimte volledig aansluit op uw behoeften.
 
 

Bereikbaarheid vergaderlocatie Utrecht

Wij beschikken over gratis parkeermogelijkheden. De locatie is makkelijk te bereiken per auto en middels openbaar vervoer. Komt u per auto? Onze locatie is op steenworp afstand gelegen van de snelwegen A2 en A27. Vanaf Utrecht Centraal Station vertrekt lijnbus 63 ieder half uur en stopt vervolgens voor het kantorenpark waar wij gevestigd zijn. Door voldoende parkeergelegenheid en een goede aansluiting op het openbaar vervoer is dit een uitstekende vergaderlocatie in Utrecht.

 

Vergaderen in Utrecht?

Een vergadering op eigen locatie is niet altijd inspiratievol. Een andere vergaderruimte kan zorgen voor nieuwe inspiratie. Wellicht heeft u op uw eigen locatie geen ruimte tot uw beschikking waar u terecht kunt met meerdere personen? Onze ruimtes zijn geschikt voor maximaal 10 personen.
Heeft u nog vragen aan ons? Wij helpen u graag met het organiseren van de perfecte vergadering of training. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergader- en trainingsruimte in Utrecht? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen? Bellen kan naar 040 2323 390 of mailen via planning@master-it.nl