C
Master it Training verzorgt IT trainingen en opleidingen voor systeem- en netwerkbeheerders, developers en eindgebruikers voor de zakelijke markt. Met meer dan 600 verschillende IT trainingen heeft Master it Training een zeer breed en gevarieerd aanbod en kunnen wij invulling geven aan vrijwel iedere IT opleidingsvraag.
Wij garanderen al onze klanten topkwaliteit met de beste trainers, de nieuwste technologieŽn, moderne en uitstekend bereikbare locaties en slimme lesmethoden qua kennisoverdracht. In de afgelopen 20 jaar heeft Master it Training zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende opleiders van Nederland, en daar zijn we trots op!

Onze bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een sterk wij-gevoel, eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor initiatief en een klankbord voor eigen ideeŽn. De laatste jaren heeft Master it Training een aanzienlijke groei gerealiseerd, zowel op kwantitatief als op kwalitatief vlak! Niet voor niets behoren wij inmiddels tot de top 3 van Nederlandse IT-opleiders!

Een baan bij Master it Training staat voor doorgroeimogelijkheden, ruimte voor opleiding & training en veel eigen inbreng! Wil ook jij deel uitmaken van én een bijdrage leveren aan een winnend team? Twijfel dan niet en reageer vandaag nog!

Wij zijn voortdurend op zoek naar A-spelers die ons team komen versterken en helpen onze ambitie te verwezenlijken: in 2020 traint elke ITíer bij Master it Training. Lijkt je dat wat? Bekijk hieronder de openstaande vacatures!
 

Vacatures


c c

Sales Executive
Online Marketeer
Open Sollicitatie

Jij bent een sales winnaar en gaat alleen voor het allerbeste resultaat. Met jouw nuchtere en ambitieuze houding bouw jij relaties voor de lange termijn en sluit jij deals. De telefoon is je grootste vriend. Je hart gaat sneller kloppen...
Jij bent een marketing topsporter en gaat alleen voor het allerbeste resultaat. Jouw vooruitstrevende blik zorgt ervoor dat geen uitdaging jou te groot is, vooral als die betrekking heeft op zaken zoals... Lijkt het jou super om bij je bij onze organisatie aan te sluiten, maar is er momenteel geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie en wie weet kun je alsnog ons team komen versterken!

Lees verder >>
Lees verder >>
Solliciteer direct >>
 

Wat maakt ons anders?

Natuurlijk zijn er talloze IT opleiders in Nederland, dus wat maakt ons nou anders dan de rest? Dat is een combinatie van factoren. Wij werken aan de hand van onze kernwaarden: Groei, Winnen, Eenvoud, Toewijding en Plezier, en dat zie je terug in alles wat we doen.

Onze trainers
Daarnaast werken wij met de beste gecertificeerde IT trainers met veel praktijkervaring. Dat is belangrijk aangezien onze trainingen gegeven worden volgens de Active Learning lesmethode, waarin het leertraject van de cursist en de toepassing in de praktijk centraal staan.

Onze lesmethode: Active Learning
IT'ers slimmer opleiden. Dat is waarin we leidend zijn bij Master it Training. Dat is wat ons drijft. Daarom houden we onze ogen open als het om onderwijsinnovatie gaat. We inventariseren bijvoorbeeld welke lesmethoden jou als cursist het meeste rendement opleveren, met het oog op je professionele succes. Vandaar dat we je - als eerste IT-opleider in Nederland - Active Learning aanbieden, een innovatieve maar wetenschappelijk inmiddels stevig onderbouwde lesmethode.

Onze trainingen:
Wij snappen dat ITíers niet ineens een week weg kunnen zijn van hun werkplek. Daarom bieden wij de optie aan om flexibel te trainen. Ook worden onze trainingen gegeven in kleine klassen met de focus op de toepassing in de praktijk. Zo zorgen we ervoor dat een training écht toegevoegde waarden heeft en de leerdoelen van onze cursisten bereikt worden.
 

Maak kennis met je nieuwe werkplek


c c

Master it Training

Eindhoven


Master it Training

Utrecht