Vacature Werkstudent planning
 
Ben je lekker op weg met jouw HBO studie en wil je daarnaast graag een waardevolle bijbaan binnen een organisatie waar je veel kunt leren, relevante werkervaring kunt opdoen en bovenal met fijne mensen kunt samenwerken?
 
Je bent een echte aanpakker, je houdt van afwisseling in taken en verantwoordelijkheden en krijgt graag de ruimte voor het uitvoeren van je ideeŽn die ontstaan door jouw proactieve houding. Je zorgt altijd voor een optimale klanttevredenheid, bijvoorbeeld door onze cursisten op tijd te voorzien van alle trainingsinformatie en het bestellen van de juiste digitale lesmaterialen. Ook bezorg je onze cursisten een geluksmomentje met elk cadeau dat je per post verstuurt. Veranderingen in je werkzaamheden, omdat je werkt bij een dynamische IT-opleider? Echt iets voor jou, want dat geeft je alle ruimte om je flexibiliteit en leergierigheid te tonen.
 
Denk je nu: ĎHé, dit gaat over mij!í Stuur dan je sollicitatie naar melanie@master-it.nl. Je precieze takenpakket en je werkdagen stemmen we in onderling overleg af. Het gaat om 16 uur per week en je zult werkzaam zijn op onze locatie in Eindhoven.

Wie zijn wij?
Wij zijn Master it Training, waar we met een gedreven team vanuit onze kantoren in Eindhoven en Vianen werken om de best mogelijke IT-trainingen te bieden (B2B). Onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning kenmerkt zich door kleine groepen, flexibiliteit en intensieve begeleiding met de nadruk op toepassing in de praktijk. Met een enthousiaste groep werken wij dag in dag uit aan ons grotere doel: De nr. 1 Microsoft IT opleider van Nederland worden.