VACATURE WERKSTUDENT Finance
 
Je bent lekker op weg met jouw HBO studie in een financiŽle richting en bent daarnaast op zoek naar een waardevolle bijbaan binnen een organisatie waar je veel kunt leren, relevante werkervaring kunt opdoen en bovenal met fijne mensen kunt samenwerken.

Met jouw leergierige en flexibele houding ga jij gestructureerd te werk. Je vindt het leuk om te puzzelen en dingen tot op de bodem uit te zoeken, zodat het 100% klopt. Daarnaast doorzie jij makkelijk hoe verschillende (financiŽle) processen samenhangen en hebben cijfers geen geheimen voor jou. Werken met allerlei systemen die je niet eerder gezien hebt? Je draait er je hand niet voor om. Je bent op zoek naar veel verantwoordelijkheid en wilt graag ervaring opdoen in een breed scala aan werkzaamheden binnen zowel crediteuren- als debiteurenbeheer.

Denk je nu: ĎHé, dit gaat over mij!í Stuur dan je sollicitatie naar michelle@master-it.nl. Je precieze takenpakket en je werkdagen stemmen we in onderling overleg af. Het gaat om +- 16 uur per week. Onze locatie bevindt zich in Eindhoven.

Wie zijn wij? Wij zijn Master it Training, waar we met een gedreven team vanuit onze kantoren in Eindhoven en Vianen werken om de best mogelijke IT-trainingen te bieden (B2B). Onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning kenmerkt zich door kleine groepen, flexibiliteit en intensieve begeleiding met de nadruk op toepassing in de praktijk. Met een enthousiaste groep werken wij dag in dag uit aan ons grotere doel: De nr. 1 Microsoft IT opleider van Nederland worden.