Houd jij van uitdagingen en wil jij verantwoordelijk worden voor het continue optimaliseren van ons productportfolio en de bijbehorende productmarketing? Wil jij graag een expert worden op het gebied van (inspelen op) de ontwikkelingen en trends in de IT-trainingsmarkt en geeft het jou energie om je collega’s te helpen middels kennissessies en inhoudelijke support in salestrajecten?
 
Solliciteer dan nu!

Wij bieden jou een uniek Traineeship Product Manager aan bij Master it Training. Dit bestaat uit een uitgebreid (IT-)opleidingsprogramma gecombineerd met learning on the job binnen een vooruitstrevende organisatie. En zodra die Product Manager in jou eenmaal naar buiten is gekomen, kun je rekenen op een vaste baan en een kansrijke carričre in een vakgebied waar toekomst in zit.
 

De roadmap van jouw carričre als Product Manager

Tijdens het eerste jaar ‘in de schoolbanken’ word jij klaargestoomd voor de veelzijdige werkzaamheden. Dit betekent toeterende oren, knarsende hersens en bergen informatie. Moeiteloos en in no-time pik jij alles op. Gewoon omdat je hard werkt, IT en trainingen gaaf vindt en er alles van wilt weten. Je duikt volop in de wereld van onze (Microsoft) trainingen: Azure, SQL, C# en Blockchain. Zijn deze termen nu nog geheimtaal voor je? Geen probleem: binnenkort niet meer!

Hoe werkt het? Aan de ene kant zit je zo dicht bij het vuur dat je allerlei (technische) trainingen zult volgen. Aan de andere kant ga je direct aan de slag om een breed scala aan praktijkvaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast heb je nog een coach, die precies weet wat presteren inhoudt en hoe je het beste uit jezelf haalt. En natuurlijk je collega’s, die al jouw vragen zullen beantwoorden.
 

Wie zijn wij?

Wij zijn Master it Training, waar ons gedreven team dagelijks aan de slag gaat met één doel: elke cursist met veel plezier zijn leerdoel laten behalen! Onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning kenmerkt zich door kleine groepen, flexibiliteit en intensieve begeleiding met de nadruk op toepassing in de praktijk. Wij zijn Official Microsoft Learning Partner.

Jij verdient:
  • Een uitdagend werk- en leertraject van 12 maanden waar je met minimale (IT-)ervaring mee kan starten;
  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen en certificaten te behalen;
  • Een mooi softskill programma waarin jij (samen met jouw coach) het beste in jezelf naar boven haalt;
  • Een marktconform salaris dat, na het behalen van jouw traineeship, stijgt! Naarmate jij je ontwikkelt, stijgt je salaris mee, mooi toch?
  • Na het traineeship een vaste baan met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Veel ervaring is niet nodig, wel breng je mee:

Een HBO- of WO-diploma (maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd) en de ambitie om alles te leren over het (IT-)vak en onze trainingen. Maar dat is niet genoeg. Eigenlijk zoeken we gewoon de beste A-spelers van Nederland met lef, die deze uitdaging aandurven. Die niet alleen denken, maar zeker ook doen!
 
Iedereen in onze organisatie bezit in ieder geval onze vijf kernwaarden Groei, Winnen, Eenvoud, Toewijding en Plezier. Goede tafelvoetbalskills (of de ambitie om die te ontwikkelen) helpen overigens ook.

We bieden jou een uitdagende en veelzijdige startersfunctie in een inspirerend team met veel ontwikkelmogelijkheden en eigen inbreng, binnen een informele omgeving.
 
 

Overtuigd dat we jou zoeken? 

Vul dan het onderstaande contactformulier in! Dan neemt onze HR manager Tanja van Katwijk zo snel mogelijk contact met je op.