SYSTEEMBEHEERDER
 
Heb je 0-2 jaar werkervaring of ben je net afgestudeerd? Dan sta je te popelen om aan de slag te gaan. Houd jij van een technische uitdaging? Dan hebben wij een vacature voor Systeembeheerder. Leergierig als je bent, wil je graag je kennis nóg meer verbreden. Dan is deze uitdaging bij Master YIP wat voor jou!
 
Als Systeembeheerder word je onderdeel van een enthousiast team van medewerkers op de afdeling automatisering en daarnaast krijg je de mogelijkheid om te trainen en certificeren. De afdeling automatisering bestaat uit servicedeskmedewerkers, systeembeheerders en ICT-specialisten. 
 
Specificaties
·      Je bent net afgestudeerd of je hebt 0-2 jaar werkervaring;
·      Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van ICT;
·      Standplaats: Winterswijk;
·      Je hebt kennis van zowel software, servers als netwerken;
·  Je beschikt over een frisse en positief-kritische blik en bent in staat om je mondeling goed uit te drukken;
·      Je hebt ervaring met planmatig en projectmatig werken of je wilt je dit graag eigen maken.
 
Wat bieden wij jou?
·      Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele organisatie en een enthousiast team.
·      Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studiekostenregeling, "modern belonen” en een pensioenregeling.
·      De betreffende functie (36 uur per week) is in eerste instantie voor een periode van 6 maanden om de bestaande medewerkers te ondersteunen bij hun werkzaamheden.
       Het is mogelijk dat dit later kan overgaan in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 
Over Master YIP
Master YIP is ontstaan vanuit Master it Training, al 20 jaar de hoogst gewaardeerde IT-opleider van Nederland. Met Master YIP proberen wij ontwikkeling voor professionals mogelijk te maken door hen de kans te bieden de laatste trainingen te volgen en certificeringen te behalen. Dit doen we volgens onze kernwaarden: eenvoud, groei, winnen, plezier en toewijding. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid de beste in je vak te worden. Middels onze ontwikkelingsmogelijkheden ondersteunen we jou volledig in jouw rol als Systeembeheerder. Eenvoudiger kunnen we het je niet maken: met toegang tot honderden IT-trainingen, bieden we oneindig veel mogelijkheden om jouw gewenste pad af te leggen en je doel te bereiken. Je krijgt de verdieping en verbreding die de praktijk van je verwacht.
 

SOLLICITEER NU

Ben je ontzettend enthousiast geworden en wil je graag aan de slag gaan als Systeembeheerder? Wacht dan niet langer, solliciteer via onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij niet kunt wachten om te starten!