Hoe word jij Product manager bij master it?
 
Wil jij uitgedaagd worden om meer te doen, meer te leren en meer te groeien? Wil jij altijd alles op een slimmere manier doen en toon je daarbij daadkracht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zoek een Product Manager (32-40 uur) die vloeiend en zonder aarzeling ons trainingsaanbod verleidelijk kan maken. Hiermee inspireer je de IT-professional van morgen. 
 
Van deze werkzaamheden gaat jouw hart sneller kloppen: 
Inleven in de wensen en behoeften van onze cursisten om het productaanbod aantrekkelijk te maken. Je combineert inhoudelijke kennis met een commerciële blik zodat onze cursisten verliefd worden op ons productaanbod.
Op basis van marktonderzoek ontdek je trends. Waar beweegt de markt naar toe? Welke nieuwe spelers komen erbij? Wat betekent dat voor jou, mij en voor ons?
Door de nauwe samenwerking met Microsoft ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Jij weet vandaag al precies welke nieuwe Azure-trainingen er de komende maand uitkomen. 
Jij stelt jezelf continu de vraag: hoe kunnen we de kwaliteit van onze producten verder verbeteren? Je initieert projecten, werkt samen met onze planningsafdeling en maakt afspraken met leveranciers en partners.
Je zorgt ervoor dat de productinformatie op de website altijd up-to-date is. Je synct deze nauwkeurig met de portalen van onze partners. Nattevingerwerk komt niet in jouw woordenboek voor.
Je stalkt je sales en marketingcollega’s met jouw kennis. Door jou krijgen onze klanten nergens een beter advies en zijn onze marketingcampagnes altijd relevant.

Dit zijn jouw grootste talenten: 
Je kunt gemakkelijk besluiten nemen en je kunt goed prioriteiten stellen.
Je bent analytisch en je hebt een liefde voor data. Vanuit klantevaluaties en marktonderzoeken maak jij de vertaalslag naar acties. Secuur werken is voor jou - net als voor mij trouwens - een tweede natuur. 
Je bent proactief en hebt een echte ondernemers-mindset: de doelstellingen vanuit de organisatie vertaal je naar je eigen prioriteiten. Je presteert optimaal bij de vrijheid die je krijgt om je eigen impact te bepalen.
Je krijgt energie van kennis vergaren én om te vormen zodat je deze effectief kan overbrengen op je collega’s. 
Je verrast me steeds weer met jouw innovatieve ideeën of oplossingen.
 
Dit kun je allemaal afvinken: 
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding. 
Je hebt affiniteit met technologie of kennis van IT-producten. Als ik het heb over Azure, DevOps en SQL gaan er belletjes bij je rinkelen. 
Je hebt tussen de 3-5 jaar werkervaring in een commerciële, bedrijfskundige of productmanagementrol. Val je hier net buiten? Geen punt. Ik vind jouw inzet en groeipotentie belangrijker.  
Onze kernwaarden: Be Personal, Sparkle Every Day, Show Entrepreneurship, Be Reliable and Consistent en Eager to Grow!

Wat kun je van ons verwachten:
Samen met mijn collega’s run ik een IT Training en Trainee-organisatie. We bestaan 21 jaar en onze why is: Life is better when you Grow. Mijn collega’s en ik zullen je dan ook dagelijks uitdagen om te groeien, om boven jezelf en ons uit te stijgen. Ik bied je een rol en een omgeving die ervoor zorgt dat de weken voorbij vliegen. Winnen is geen eenvoudige opdracht, dus daarom werk je ook met top-collega’s. Die verwachten iets van jou, maar jij mag ook grootse dingen van hen verwachten. We vieren onze gezamenlijke successen en wij vieren ook jouw persoonlijk succes. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima, want ik weet ook: voor niks gaat de zon op. Wat je in ieder geval kunt verwachten: 
Een gave Microsoft Surface
25 vakantiedagen + 2 bonusdagen als je niet ziek bent geweest
Reiskostenvergoeding (€0,19/km)
Gunstige pensioenregeling
Veel gezellige uitjes, borrels en activiteiten. Sporten met je collega’s
•Een leuke werkplek in Eindhoven en/of Vianen én de mogelijkheid om vanuit thuis te werken
Volop mogelijkheden voor het volgen van trainingen
Mijn gegarandeerde support om jou te laten groeien

Jij bent aan zet
Ik daag je uit, jij mij ook? Laat jij alles uit je handen vallen om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen, mail me dan snel op melanie@master-it.nl. Vind je een motivatiebrief net iets te saai? Geen probleem. Ik vind het ook leuk als je een sollicitatievideo maakt of me omver blaast met een vet CV. 
 

Groetjes,  
Melanie Tinus-Leenen 
Operationeel Manager bij Master IT en je meest inspirerende collega tot nu 

 

SOLLICITEER NU

Ben je ontzettend enthousiast geworden en wil je graag aan de slag gaan als Product Manager? Wacht dan niet langer, solliciteer via onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij niet kunt wachten om te starten!