Met jouw leergierige en proactieve houding ga je altijd voor het beste resultaat. Je vindt het leuk om dingen tot op de bodem uit te zoeken, zodat het 100% klopt. Jouw analytisch vermogen stelt je in staat om makkelijk te doorzien hoe verschillende (financiŽle) processen samenhangen, het overzicht te bewaren en structuur aan te brengen. Cijfers en systemen hebben geen geheimen voor jou.
 
Je hebt de ambitie om door te groeien tot controller, waarbij je optreedt als het financiŽle geweten van de organisatie en leiding geeft aan het Finance team. Jouw talent en potentie wegen voor ons zwaarder dan ervaring, als jij je volledig kunt vinden in onze kernwaarden: Be personal, Sparkle every day, Show Entrepeneurship, Be reliable & consistent en Eager to grow.

Je begint in een meewerkende rol waarbij jouw gevarieerde takenpakket onder andere bestaat uit financiŽle administratie, samenstellen van de jaarrekening en het doen van fiscale aangiftes. Je hebt de ambitie en capaciteiten om met ons mee te groeien en controller te worden, waarbij jouw verantwoordelijkheden uitgroeien tot:
 
∑      Dagelijkse leiding over de financiŽle afdeling en haar medewerkers
∑      FinanciŽle analyses, opstellen van managementrapportages
∑      Procesverbeteringen en automatiseringsprojecten initiŽren en coŲrdineren

Wie zijn wij? Wij zijn Master it, waar we met een gedreven team vanuit onze kantoren in Eindhoven en Vianen werken om de best mogelijke IT-trainingen te bieden (B2B). Onze wetenschappelijk bewezen lesmethode Active Learning kenmerkt zich door kleine groepen, flexibiliteit en intensieve begeleiding met de nadruk op toepassing in de praktijk. Met een enthousiaste groep werken wij dag in dag uit aan ons ambitieuze groei doel: De nr. 1 Microsoft IT opleider van Nederland worden.
 
Je komt te werken op onze locatie in Eindhoven en de functie is voor 32-40 uur per week.

Wij geloven dat groei alles leuker maakt. Klaar voor groei? Stuur dan je sollicitatie naar Michelle@master-it.nl.