WS-013T

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training WS-013 Azure Stack HCI

Deze WS-013 training leert je om geavanceerde onderwerpen te behandelen die verband houden met Windows Server Software Defined Datacenter en Azure Stack HCI. De WS-013 training gaat daarnaast ook in op andere Azure Stack-producten en beschrijft hoe bestaande System Center-producten kunnen worden gebruikt om een softwaregedefinieerd datacenter met Windows Server 2019 te implementeren en beheren.

Deze WS-013 cursus is geavanceerd en is bedoeld voor mensen die hun virtuele workloads willen uitvoeren op Windows Server 2019 met behulp van softwaregedefinieerd datacenter en hypergeconvergeerde principes.

Na deze WS-013 training kan je:

 • Beschrijf je het Azure Stack-portfolio, inclusief Azure Stack HCI, Azure Stack Hub en Azure Stack Edge
 • Beschrijf je de kerntechnologieën en beheertools van Azure Stack HCI.
 • Beschrijf je het proces van een typische Azure Stack HCI-implementatie.
 • Identificeer je de hybride mogelijkheden van Azure Stack HCI.
 • Implementeer, beheer en onderhoud je workloads op Azure Stack HCI.
 • Plan en implementeer je Azure Stack HCI Storage, inclusief Storage QoS en Storage Replica.
 • Plan je voor Azure Stack HCI-netwerken.
 • Implementeer je door software gedefinieerde netwerken in Azure Stack HCI.

Voor wie is de training WS-013 Azure Stack HCI geschikt?

Deze WS-013 training is bedoeld voor IT-professionals die on-premise Windows Server-omgevingen managen en Azure willen gebruiken om server workloads te beheren en hun virtuele workloads op Windows Server 2019 uit te voeren. Ook bestaande Microsoft System Center-producten om datacenters te implementeren en beheren. met Windows Server 2019 komen aan bod.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deze training heb je:

 • Ervaring met het beheren van Windows Server-besturingssystemen en gevirtualiseerde Windows Server-workloads in scenario's op locatie
 • Ervaring met het implementeren en beheren van Infrastructure as a Service (IaaS) services in Microsoft Azure
 • Basiskennis van Azure Active Directory (Azure AD)
 • Gemiddelde kennis van PowerShell-scripting en PowerShell Desired State Configuration (DSC)
 • Gemiddelde kennis van de belangrijkste computer-, opslag-, netwerk- en virtualisatietechnologieën van Microsoft
 • Gemiddelde kennis van op Windows Server gebaseerde technologieën voor computergebruik en opslag met hoge beschikbaarheid
 • Gemiddelde kennis van beveiligingstechnologieën van Microsoft virtualisatie