WS-012T

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training WS-012 Windows Server 2019 Hybrid and Azure IaaS

Deze WS-012 training is bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben met het beheren van een on-premise Windows Server-omgeving. Je leert door Azure IaaS gehoste Windows Server workloads voor te bereiden, plannen, implementeren en beheren. De WS-012 training behandelt hoe je gebruik kunt maken van hybride oplossingen in Azure, hoe je virtuele en fysieke serverworkloads naar Azure IaaS migreert en hoe je Azure Virtual machines met Windows Server 2019 managet en beveiligt. Schrijf je nu direct in voor deze WS-012 cursus.

Na deze WS-012 training kan je:

 • Beschrijf je de basisprincipes van Azure IaaS, inclusief rekenkracht, opslag en netwerken.
 • Identificeer je tools die worden gebruikt om hybride oplossingen te implementeren, waaronder Windows Admin Center en PowerShell.
 • Implementeer je identiteit in hybride scenario's, inclusief AD DS op Azure IaaS en beheerde AD DS.
 • Integreer je AD DS met Azure AD.
 • Beheer en bewaak je hybride scenario's met WAC, Azure Arc, Azure Automation en Azure Monitor.
 • Verbeter je hybride beveiliging met Azure Security Center, Azure Sentinel en Windows Update Management.
 • Implementeer je File Services in hybride scenario's met behulp van Azure Files en Azure File Sync.
 • Plan en implementeer je hybride en cloud-only migratie-, back-up- en herstelscenario's.
 • Implementeer je Azure-VM's met Windows Server 2019 en configureer netwerken, opslag en beveiliging.
 • Beheer en onderhoud je Azure-VM's met Windows Server 2019.

Voor wie is de training WS-012 Windows Server 2019 Hybrid and Azure IaaS geschikt?

Deze WS-020 training is bedoeld voor Windows Server-beheerders en systeemingenieurs die zich willen voorbereiden op de overgang van on-premise naar hybride en cloud-only omgevingen. Daarnaast is training bedoeld voor iedereen die administratieve en operationele taken heeft die gericht zijn op Microsoft Azure IaaS-workloads en wil leren hoe hier effectief mee te werken.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor deze WS-012 training heb je:

 • Ervaring met het beheren van het Windows Server-besturingssysteem en Windows Server-workloads in lokale scenario's, waaronder AD DS, DNS, DFS, Hyper-V en bestands- en opslagservices
 • Ervaring met veelgebruikte Windows Server-beheertools (geïmpliceerd door de eerste vereiste).
 • Basiskennis van de belangrijkste computer-, opslag-, netwerk- en virtualisatietechnologieën van Microsoft (geïmpliceerd door de eerste vereiste).
 • Basiskennis van on-premise veerkracht Windows Server-gebaseerde reken- en opslagtechnologieën (Failover Clustering, Storage Spaces).
 • Basiservaring met het implementeren en beheren van IaaS-services in Microsoft Azure.
 • Basiskennis van Azure Active Directory.
 • Basiskennis van beveiligingstechnologieën (firewalls, encryptie, meervoudige authenticatie, SIEM / SOAR).
 • Basiskennis van PowerShell-scripting.

Een goed begrip van de volgende concepten met betrekking tot Windows Server-technologieën:

 • Hoge beschikbaarheid en noodherstel
 • Automatisering
 • Toezicht houden