WS-011T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Windows Server 2019 Administration (WS-011)

Deze Windows Server 2019 Administration training geeft jou de kennis om de Windows Server 2019 omgeving te beheren. Het leert je de fundamentele administratieve vaardigheden die nodig zijn om Windows Server 2019 te implementeren en te ondersteunen. De WS-011 training over Windows Server 2019 is ontworpen voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van identiteiten, netwerken, opslag en computing met behulp van Windows Server 2019. Je leert de verschillende scenario's, vereisten en opties die beschikbaar en van toepassing zijn op Windows Server 2019.

Ben jij op zoek naar de Windows Server 2019 Administration training? Hierbij behandel je de belangrijkste componenten en technologieën voor beheer in Windows Server 2019. De WS-011 training is ook geschikt voor serverbeheerders van eerdere Windows Serverversies die hun kennis en vaardigheden willen updaten. De training is ook bedoeld voor professionals met een servicedesk-rol die willen overstappen op serveronderhoud.

Na deze training kan je:

 • Gebruik je administratieve technieken en tools in Windows Server 2019.
 • Implementeer je identiteitsservices.
 • Beheer je netwerkinfrastructuurservices.
 • Configureer je bestandsservers en opslag.
 • Beheer je virtuele machines met Hyper-V-virtualisatie en containers
 • Implementeer je oplossingen voor hoge beschikbaarheid en noodherstel.
 • Pas je beveiligingsfuncties toe om kritieke bronnen te beschermen.
 • Configureer je Remote Desktop Services.
 • Configureer je een implementatie van een op virtuele machines gebaseerde desktopinfrastructuur.
 • Implementeer je externe toegang en webservices.
 • Implementeer je servicemonitoring en prestatiebewaking en pas probleemoplossing toe.
 • Voer je upgrades en migratie uit met betrekking tot AD DS en opslag.

Voor wie is de training Windows Server 2019 Administration (WS-011) geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals, zoals serverbeheerders en servicedesk consultants, die op zoek zijn naar een een kwalitatieve Windows Server 2019 beheertraining.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deze training heb je:

 • Enige kennis van en ervaring met Active Directory Domain Services (AD DS) concepten en technologieën in Windows Server 2012 of Windows Server 2016.
 • Enige Kennis van en ervaring met Active Directory Domain Services (AD DS) concepten en technologieën in Windows Server 2012 of Windows Server 2016.
 • Ervaring en begrip van de belangrijkste netwerktechnologieën zoals IP-adressering, naamomzetting en Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP).
 • Ervaring met het werken met en begrip van Microsoft Hyper-V en basisconcepten voor servervirtualisatie.
 • Kennis van de best practices voor basisbeveiliging
 • Ervaring met Windows-clientbesturingssystemen zoals Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.
 • Basiservaring met Windows PowerShell.