MS20740

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor IT professionals die al enige ervaring met Windows Server hebben. De doelgroep bestaat dan ook uit professionals die verantwoordelijk zijn voor het managen van storage en compute oplossingen met Windows server 2016.

De training is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een vijfdaagse training met de storage en compute mogelijkheden uit Windows Server 2016. Deze training brengt je kennis en vaardigheden over storage en compute weer up to date.

Bij afronding van de training kun je het volgende:

 • Het voorbereiden en installeren van Nano Server, een Server Core installatie en een server upgrade en migratie strategie plannen.
 • De verschillende storage opties, waaronder partition tables, dynamic disks, bestandssystemen, virtual hard disks and drives hardware beschrijven en uitleggen hoe disks en volumes te beheren.
 • Enterprise storage oplossingen beschrijven en de juiste oplossing voor verschillende situaties selecteren.
 • Storage Spaces en data Deduplication implementeren en beheren.
 • Microsoft Hyper-V installeren en configureren.
 • De disaster recovery en high-availability opties in Windows Server 2016 beschrijven.
 • Plannen, creëren en beheren van een failover cluster.
 • Failover clusters voor Hyper-V VM’s implementeren.
 • Een Network Load Balancing (NLB) cluster configureren en plannen.
 • Deployment images maken en beheren.
 • Virtual machine installaties beheren, monitoren en onderhouden.

Voor wie is de training Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 geschikt?

 • Windows Server beheerders die relatief nieuw zijn op het gebied van Windows Server beheer en die meer willen leren over de storage en compute mogelijkheden in Windows Server 2016.
 • It professionals met kennis over andere technologieën die graag meer willen leren over de storage en compute mogelijkheden in Windows Server 2016.
 • Daarnaast is deze training ook geschikt voor IT professionals die het volgende examen willen behalen: 70-740 installation, storage en compute met Windows Server 2016.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Windows Server 2016

Voorkennis

Voor het volgen van deze training moet je de volgende kennis hebben:

 • Basiskennis van netwerken
 • Security best practices begrijpen en kunnen toepassen
 • De basisbegrippen van AD DS begrijpen
 • Basiskennis van server hardware hebben
 • Ervaring hebben met het opzetten en support geven aan Windows Operating Systems, zoals bijvoorbeeld Windows 8 of 10.

Daarnaast is enige ervaring met eerdere versies van Windows Server een pre.

Examen