De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Deze training is bedoeld voor ervaren IT professionals die momenteel beheerder zijn van lokaal geïnstalleerde infrastructuur. De training introduceert Microsoft Azure en leert de deelnemers om infrastructuur in Azure te beheren in plaats van lokaal.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Na afronding van de training kun je:

 • De onderdelen van de Azure architectuur beschrijven, waaronder de infrastructuur, tools en portalen;
 • Virtuele netwerken implementeren en beheren binnen Azure en verbinding maken met lokaal geïnstalleerde omgevingen;
 • Virtuele machines in Azure plannen en creëren;
 • Virtuele machines in Azure configureren, beheren en onderhouden voor optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid;
 • Opslag oplossingen implementeren, beheren, back-uppen en monitoren;
 • Data services gebaseerd op SQL Database plannen en implementeren als ondersteuning voor applicaties;
 • Websites uitrollen en configureren;
 • Cloud services uitrollen, configureren, monitoren en analyseren;
 • Content publiceren met CDNs en videos publiceren door gebruik te maken van Media Services;
 • Azure AD directories maken en beheren;
 • De integratie van een applicatie binnen Azure AD configureren;
 • Lokaal geïnstalleerde Windows AD integreren met Azure AD;
 • Processen automatiseren binnen Azure beheer door gebruik te maken van PowerShell runbooks.

Voor wie is de training Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions geschikt?

Deze training heeft als primaire doelgroep:

 • Informatie Technologie (IT) professionals met enige kennis van cloud technologiën die meer willen leren over Microsoft Azure;
 • IT professionals die services en virtuele machines van Microsoft Azure willen uitrollen, configureren en beheren;
 • IT professionals die ervaring hebben met Microsoft System Center voor het beheren en ordenen van een Microsoft server infrastructuur;
 • Windows Server beheerders die hun lokaal geïnstalleerde Active Directory rollen en diensten willen evalueren en migreren naar de cloud;
 • IT professionals die Microsoft Azure willen gebruiken om websites en de back-end services van mobiele apps op te hosten;
 • IT professionals die ervaring hebben met andere niet-Microsoft technologieën, aan de vereisten van de training voldoen en opzoek zijn naar kennis en ervaring met Microsoft Azure;
 • IT professionals die van plan zijn om het Microsoft Certification examen te gaan doen, 70-533, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions.

Deze training heeft als secundaire doelgroep:

Ontwikkellaars die ervaring hebben met DevOps methodes voor het optimaliseren van het beheer en de levenscyclus van software in een organisatie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Cloud Platform

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je naast professionale werkervaring over de volgende technische kennis te beschikken:

 • Kennis van lokaal geïnstalleerde virtualisatie technologieën, waaronder: virtuele machines, virtuele netwerken en virtuele schijven;
 • Kennis van netwerkconfiguratie, waaronder: TCP/IP, DNS, virtuele particuliere netwerken, firewalls, encryptie technologieën;
 • Kennis van websites, waaronder: websites maken, configureren, onderhouden en uitrollen op Internet Information Services (IIS);
 • Kennis van Active Directory concepten, waaronder: domeinen, forests, domein Controllers, replicatie, Kerberos en LDAP;
 • Kennis van database concepten waaronder: tabellen, queries, Stuctured Query Language (SQL) en database structuren;
 • Kennis van herstelvermogen en herstel, waaronder; back-up- en herstelwerkzaamheden.

Deelnemers kunnen aan bovenstaande vereisten voldoen door de volgende trainingen te hebben gevolgd of door gelijkwaardige kennis en ervaring bezitten:

 • Behalen van een MCSA certificaat: Windows Server 2012;
 • Afronden van de training MS10979: Microsoft Azure Fundamentals.
Examen