MS20417

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 en 2012 R2

Deze 5-daagse training is bedoeld om jouw technische kennis en vaardigheden van Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 te upgraden naar Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Er wordt bij deze training vanuit gegaan dat de cursist reeds een hoog niveau kennis van eerdere Windows Server versies bezit.

Deze training geeft uitleg over nieuwe eigenschappen en functionaliteiten in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2 met betrekking tot management, netwerkinfrastructuur, opslag, toegangscontrole, Hyper-V, hoge beschikbaarheid, en identiteit federatie.

Deze specifieke technologieën omvatten Windows PowerShell, Storage Spaces en iSCSI, Active Directory, Hyper-V, Implementatie van Remote Access oplossingen zoals DirectAccess, VPN en Web Applicatie Proxy integratie met Federation Services en Worplace Join.

Deze training is geen upgrade training waarin de overwegingen voor het migreren en upgraden van jouw specifieke omgeving naar Windows Server 2012 gemaakt, echter zal deze training je vaardigheden upgraden naar Windows Server 2012 en Server 2012 R2.

Deze training bereid je voor op het examen 70-417: Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012.

Opmerking: Labs tijdens deze training zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1

Voor wie is de training Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 en 2012 R2 geschikt?

De primaire doelgroep voor deze training zijn IT-professionals, die ervaring hebben en zich bezig houden met het onderhouden en beheren van een Windows 8 Server, en hun kennis en vaardigheden willen upgraden naar Windows Server 2012.

Een secundaire doelgroep voor deze training zijn de kandidaten die reeds gecertificeerd zijn voor Windows Server 2008 op Technology Specialist (TS) of Professional (PRO) niveau en die willen upgraden naar de nieuwe certificering van Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) met Windows Server 2012.

Het MCSA Windows Server 2012 Upgrade examen 70-417 is bedoeld voor IT-professionals die reeds in het bezit zijn van een van de volgende certificeringen:

  • MCSA: Windows Server 2008
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA

Voorkennis

Voor het volgen van deze training moet de cursist beschikken over:

  • Tenminste twee jaar ervaring in het implementeren en beheren van Windows Server 2008.
  • Ervaring met Windows netwerktechnologieën en implementatie
  • Ervaring met Active Directory-technologieën en het implementeren daarvan.
  • Ervaring met Windows Server 2008 server virtualisatie technologieën en de implementatie daarvan.

Een vereiste voor deze training is het behaald hebben van de volgende examens of in het bezit van gelijkwaardige kennis:

  • Examen 70-640: Windows Server 2008 Active Directory, Configuring
  • Examen 70-642: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring
  • Examen 70-646: Windows Server 2008, Server Administrator
Examen