MS20413

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Designing and Implementing a Server Infrastructure

In deze 5 daagse training krijg je hands-on instructies en oefen je met het plannen, ontwerpen en implementeren van een fysieke Windows Server 2012 R2 bedrijfsinfrastuctuur. Deze training is deel één van een serie van twee trainingen. De training behandeld de benodigde kennis en vaardigheden voor het ontwerpen en implementeren van een Windows Server 2012 R2 infrastructuur in een bedrijfsomgeving. De twee trainingen samen behandelen het ontwerpen, beveiligen, monitoren, automatiseren en virtualiseren van een bedrijfsserver infrastructuur.

In deze training worden de kennis en vaardigheden behandeld die nodig zijn voor het opzetten van een bedrijfsoplossing dat manuele en automatische server installaties in een fysieke en virtuele omgeving, inclusief de ondersteuning en opslag services. Je zal ook de skills ontwikkelen voor het leveren van bedrijfsnetwerk oplossingen zoals DHCP, IPAM, VPN en DirectAccess. Je leert ook de vaardigheden voor het ontwerpen, implementeren van een forest en domein infrastructuur, waaronder multi domein/forest en branch kantoor scenario''s. Deze training richt zich direct op het examen 70-413: Designing and Implementing and Server Infrastructure, welke de vierde van de vijf examens is voor het behalen van een MCSE: Server Infrastructure certificaat. De training wordt daarom ook aanbevolen ter voorbereiding op dit examen.

Let op: Labs in deze training gebruiken Windows Server 2012 R2 en System Center 2012 R2. Deze training is voor ervaren IT professionals die medium tot grote bedrijfven ondersteunen en ervaring hebben met beheren van Windows Server 2012 R2 en in het beschikken over een MCSA: Windows Server 2012 certificaat or gelijkwaardige vaardigheden.

Tijdens deze training leer je:

 • Een server upgrade plannen en migreren;
 • Een server implementatie strategie plannen en implementeren;
 • Servers met System Center 2012 R2 Virual Machine Manager (VMM) plannen en implementeren;
 • IP configuratie en adress management oplossingen ontwerpen en onderhouden;
 • Name resolution designen en implementeren;
 • AD DS forest en domein infrastructuur ontwerpen en implementeren;
 • AD DS organizational unit (OU) infrastructuur ontwerpen en implementeren;
 • Een Group Policy Object (GPO) strategie ontwerpen en implementeren;
 • Opslag en bestandsservices plannen en implementeren;
 • AD DS fysieke topologie plannen en implementeren;
 • Netwerk beveiliging ontwerpen en implementeren;
 • Remote toegangsservices ontwerpen en implementeren.

Voor wie is de training Designing and Implementing a Server Infrastructure geschikt?

De primaire doelgroep voor deze training zijn IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het plannen, ontwerpen en implementeren van een fysieke en een logische Windows Server 2012 enterprise Active Directory Domain Services (AD DS), inclusief de netwerkdiensten. De deelnemers beschikken over een goede kennis van Windows-client en server-besturingssysteem en hebben ervaring met de basisinstrumenten van een AD DS netwerkomgeving bij kleine bedrijven (MKB), evenals ervaring met de configuratie toepassing. De deelnemers beschikken over de Windows Server 2012 certificering (MCSA) of hebben gelijkwaardige vaardigheden.

Een secundaire doelgroep voor deze training zijn de kandidaten voor het examen 70-413, Designing and Implementing and Server Infrastructure.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Cloud Platform and Infrastructure

Voorkennis

Voor het volgen van deze training moet de deelnemers beschikken over:

 • Een goed begrip van het Transmission Control Protocol / Internet Protocol (TCP / IP) beginselen en netwerken concepten;
 • Een goede kennis van Windows Server 2012 en Active Directory Domain Services (AD DS). Bijvoorbeeld, domeingebruikersaccounts, domein versus lokale gebruikersaccounts, gebruikersprofielen en group membership;
 • Een goed begrip van de scripts en batch-bestanden;
 • Een gedegen begrip van beveiligingsconcepten, zoals authenticatie en autorisatie;
 • Ervaringen met tools voor uitrollen, packagen en imaging;
 • Het vermogen om te werken in een (virtueel) team;
 • Het vermogen om goede documentatie te produceren;
 • De juiste communicatieve vaardigheden om voorstellen te creëren en budget aanbevelingen te doen;
 • De Windows Server 2012 certificering (MCSA) of gelijkwaardige vaardigheden.
Examen