MS20411

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Administering Windows Server 2012 R2

Deze 5-daagse training is onderdeel van een traject van drie trainingen. Het traject geeft je kennis en inzicht die nodig is om een Windows Server 2012 of 2012 R2 infrastructuur te implementeren in een bestaande omgeving. Het belangrijkste aspect van deze cursus is het verbreden van de kennis en vaardigheden voor de implementatie van Windows Server 2012 services en infrastructuur en het beheer en onderhoud van een domein op basis van een Windows Server 2012 omgeving, zoals gebruikers en groepsbeheer, netwerktoegang en databeveiliging. Deze training bereid je voor op het examen 70-411.

Tijdens deze training leer je:

 • Implementeren van een groepenbeleid infrastructuur (GPO’s).
 • Het beheren van desktops met GPO’s.
 • Het beheren van gebruikers- en service accounts.
 • Het onderhouden van Active Directory Domain Services (ADDS).
 • Configureren en troubleshooten van Domain Name System (DNS).
 • Configureren en troubleshooten van Remote Access.
 • Installeren, configureren en troubleshooten van de Network Policy Server (NPS) rol.
 • Implementeren van Network Access Protection (NAP).
 • Optimaliseren file services.
 • Configureren van encryptie en geavanceerde auditing.
 • Implementeren en onderhouden server images.
 • Implementeren en beheren van updates.
 • Monitoren van Windows Server 2012.

De labs in deze training zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1.

Voor wie is de training Administering Windows Server 2012 R2 geschikt?

De doelgroep voor deze training zijn Informatie Technologie (IT) professionals met praktijkervaring ervaring in het werken in een Windows Server 2008 of Windows Server 2012 omgeving die de vaardigheden en kennis nodig hebben voor het beheren en onderhouden van de basisinfrastructuur van een Windows Server 2012 omgeving.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Windows Server 2012

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Minimaal een jaar ervaring in het werken met Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012.
 • Goede kennis van en inzicht in Active Directory en netwerkinfrastructuur.
 • Training MS20410: installeren en configureren van Windows Server 2012 of gelijkwaardige kennis.
Examen