De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Installing and Configuring Windows Server 2012 R2 (3 dagen)

Bij Master it Training kun je vanaf nu de “20410 Installing and Configuring Windows Server 2012 R2” in 3 dagen gaan volgen.*

Dit kunnen wij mogelijk maken door onze unieke lesmethode de Open Master Class in combinatie met een online oefenomgeving die 180 dagen beschikbaar is. In deze oefenomgeving kun je hand-on oefenen met de officiële software zonder dat je een eigen omgeving nodig hebt, een internet connectie en browser is voldoende. Hier kun je 180 dagen, 24 uur per dag gebruik van maken. Naast de oefenomgeving krijg je ook toegang tot de door Master it Training ontwikkelde learning portal. Op deze learning portal kun je alle informatie over jouw training terugvinden inclusief door onze trainers geselecteerd video- en extra materiaal die jou maximaal ondersteunen tijdens je training. Daarnaast kun je in de online community discussiëren met medecursisten die ook deze training volgen.

Omschrijving training:

Deze verkorte drie daagse training maakt deel uit van een traject van drie trainingen, die je de kennis en vaardigheden geeft die nodig zijn om een Windows Server 2012 of 2012 R2 Infrastructuur te implementeren in een bestaande omgeving. De drie trainingen in totaal omvatten het implementeren, beheren, onderhouden en leveren van services en infrastructuur in een Windows Server 2012-omgeving. Hoewel er enige overlap is in vaardigheden en oefeningen bij de drie trainingen, zal deze cursus vooral betrekking hebben op de initiële implementatie en configuratie van de basiselementen van ​​Windows Server 2012 infrastructuur, zoals Active Directory Services (AD DS), netwerk services en Hyper-V Server 2012 R2 configuratie.

Tijdens deze training leer je:

 • Installeren en configureren van Windows Server 2012.
 • Beschrijven van de AD DS-infrastructuur en installeren en configureren van domeincontrollers.
 • Beheren van AD DS objecten.
 • Automatiseren van AD DS administratie.
 • Beschrijven van de Internet Protocol versie 4 (IPv4).
 • Beschrijven, installeren en configureren van het Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), ten behoeve van een DHCP database.
 • Beschrijven van een naamomzetting voor Windows-besturingssysteem clients en Windows Server-servers.
 • Beschrijven van de implementatie van IPv6-adressen.
 • Beschrijf van de implementatie van opslag configuratie-opties voor Windows Server 2012.
 • Inschakelen en configureren file-en printservices in Windows Server 2012.
 • Beschrijven en implementeren van Groepsbeleid (GPO’s).
 • Verhogen van de veiligheid in een Windows Server 2012-infrastructuur met behulp van Group Policy Objects, AppLocker en Windows Firewall.
 • Beschrijven van Microsoft Virtualisatie technologieën, waaronder Hyper-V.
 • NB: De labs in deze training zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1.

* Om de 3 daagse training te volgen dien je al bij voorkeur gedegen kennis te hebben van Windows Server 2012. Mocht je nog geen kennis hebben van Windows Server 2012 dan raden wij je aan om de 5 daagse variant te volgen.

Voor wie is de training Installing and Configuring Windows Server 2012 R2 (3 dagen) geschikt?

De doelgroep voor deze 3 daagse training zijn IT professionals die al ervaring hebben met Windows Server 2012 en in staat zijn snel de stof eigen te maken. Mocht je nog niet bekend zijn met Windows Server 2012 dan raden wij aan om de 5 daagse variant te kiezen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering MCSA Windows Server 2012

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

 • Werkervaring met Windows Server 2012
 • Kennis van Windows netwerken.
 • Inzicht en ervaring in het configureren van de veiligheids- en administratieve taken in een centraal georganiseerde omgeving.
 • Praktijkervaring met Windows Client, het ondersteunen van of het configureren van Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.
Examen