De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Mobility Suite (EMS) & On-Premises Tools

Deze 5 daagse training leren IT professionals hoe je de Enterprise Mobility Suite gebruikt om apparaten, gebruikers en data te beheren. Daarnaast leer je tevens hoe je apparaten en data beheert met andere technologieën zoals Group Policy en andere Windows Server gebaseerde technologieën. Tevens leer je hoe je een cloud-gebaseerde en on-premises oplossing inricht en implementeert om Windows, iOS en Android apparaten te beheren.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

After completing this course, students will be able to:

 • Use devices in the enterprise environment.
 • Describe AD DS features for device management.
 • Implement and administer Microsoft Azure Active Directory (Azure AD).
 • Connect AD DS with Azure AD.
 • Plan and implement app support.
 • Manage devices in Microsoft Office 365.
 • Plan and implement Intune.
 • Use Intune to manage devices.
 • Use Intune to manage applications and Resource Access.
 • Plan and implement Microsoft Azure Rights Management (Azure RMS).
 • Plan and implement Remote Access.
 • Plan and protect data.
 • Recover data and operating systems.

Voor wie is de training Planning for and Managing Devices in the Enterprise: Enterprise Mobility Suite (EMS) & On-Premises Tools geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT Professionals en consultants die applicaties en apparaten beheert, uitrolt in MKB tot Enterprise organisaties. Een groot gedeelte van de doelgroep werkt in een on-premises Active Directory Domain Services (AD DS) omgeving met beide domain-joined en non-domain joined apparaten waarvoor ze mobile device management en beveiligde data toegang nodig hebben. Apparaten in dergelijke omgevingen draaien op Windows 10, Windows 10 Mobile, iOS en Android. Ze plannen een uitbreiding van on-premises AD DS naar de cloud en leren hoe je Enterprise Mobility Suite kunt implementeren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Mobility

Voorkennis

Voorkennis:

 • TCP/IP networking fundamentals
 • Understanding of Domain Name System (DNS)
 • Working knowledge of Active Directory principles
 • Understanding of the public key infrastructure (PKI) fundamentals
 • Understanding of cloud-based service concepts
 • Windows Server 2012 R2 fundamentals, including Remote Desktop Services
 • Experience with Windows 10
 • Familiarity with Windows PowerShell
 • Basic knowledge of mobile platforms
Examen