MS10970

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Networking with Windows Server 2012 R2

Krijg hands-on instructies en oefeningen voor het implementeren van netwerken binnen Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. In deze training worden vaardigheden behandeld voor het verminderen van de complexiteit van het netwerk en ondertussen het verlagen van de kosten. De training behandeld ook het versimpelen van management taken en het zorgen voor betrouwbaarheid en efficiëntie van de services. Je leert om netwerkprocessen te automatiseren en resources hierin te consolideren. Je leert om private clouds gemakkelijker te verbinden met public cloud services, gebruikers met IT resources en services buiten fysieke grenzen. Je leert de belangrijkste netwerk features te configureren, zoals IP Addressing, IPAM, DNS en DHCP, Remote Access technologieën zoals DirectAccess en VPNs. Je leert ook om een netwerk te beveiligen met Windows Firewall, IPSec en Network Access Protection. Je raakt bekend met high performance technologieën zoals NIC Teaming, Receive Side Scaling, SMB Direct en SMB MultiChannel. Je leert om de netwerkinfrastructuur te integreren met Hyper-V en gebruik te maken van virtuele high performance technologieën zoals SR-IOV, virtuele Machine Queue, (VMQ), virtual Receive Side Scaling (vRSS). Ook aan bod komen de multitenant netwerken die gebruik maken van Hyper-V Network Virtualization en externe toegang voor tot multitenant netwerken die gebruik maken van de ingebouwde software gateway in Window Server 2012 R2. Als onderdeel van de training zul je hands-on oefeningen maken in een virtuele “lab” omgeving.

Na afronding van deze training kun je:

 • Een IPv4 netwerk plannen en implementeren en DHCP configureren en beheren;
 • Name resolution implementeren door gebruik van DNS;
 • IPv6 implementeren en integreren van IPv6 en IPv4 netwerken;
 • De IP Address Management feature implementeren en beheren binnen Windows Server 2012;
 • Remote access technologieën implementeren en beheren in Windows Server 2012 zoals DirectAccess, VPNs en Web Application Proxy;
 • Netwerk beveiliging implementeren met Windows Firewall met Advanced Security en IPsec in Windows Server 2012;
 • Network Access Protection (NAP) implementeren en beheren;
 • Netwerk services implementeren voor branch offices;
 • Netwerkinfrastructuur implementeren voor bestands- en data services;
 • Een netwerk in Hyper-V implementeren en beheren;
 • De fysieke netwerkinfrastructuur virtualiseren in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2 door de toepassing van Hyper-V Network Virtualization en de ingebouwde Gateway.

Voor wie is de training Networking with Windows Server 2012 R2 geschikt?

Deze training is bedoel voor Informatie Technologie (IT) professionals die enige kennis van- en ervaring met netwerken hebben die opzoek zijn naar een training waarin ze deze kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen op het gebied van basis en geavanceerde netwerktechnologieën in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Dit zijn vaak:

 • Netwerkbeheerders die hun vaardigheden willen uitbouwen met de nieuwste netwerktechnologie in Windows Server 2012 en Window Server 2012 R2;
 • Systeem- of infrastructuur beheerders met algemene kennis die hun basis kennis willen uitbouwen met geavanceerde netwerktechnologieën in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2;
 • IT Professionals de volgende training hebben gevolgd: MS10967: Fundamentals of a Windows Server Infrastructure, of gelijkwaardige kennis van de technologieën die hierin behandeld worden, maar deze kennis willen uitbouwen.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Ervaring met Windows Server 2008 of Windows Server 2012;
 • Werkervaring in een Windows Server infrastructuur enterprise omgeving;
 • Begrip van de basisonderdelen en technologie van een netwerkinfrastructuur zoals bekabeling, routers, hubs en switches;
 • Vertouwd zijn met netwerk-topologie en architectuur zoals LANs, WANs en draadloze netwerken;
 • Enige basiskennis van de TCP/IP protocol stack, addressing en name resolution;
 • Hands-on ervaring met Windows Client besturingssystemen zoals Windows 7 of Windows 8.

Voorkennis voor deze training kan verkregen worden door het volgen van de volgende training: MS10967: Fundamentals of a Windows Server Infrastructure of door het beschikken over gelijkwaarde kennis van de technologie die behandeld wordt in die training.