MS10969

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Active Directory Services with Windows Server 2012 R2

Deze training biedt “hands on” en praktische instructies voor het beheren van Active Directory technologie in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. De training behandeld de vaardigheden voor het beheren en beschermen van de datatoegang en informatie, voor het uitrollen en beheren van de identity infrastructuur, en om te zorgen voor een veiligere datatoegang. Je leert een aantal belangrijke features in Active Directory te configureren, voorbeelden hiervan zijn: Active Directory Domain Services (AD DS), Group Policy, Dynamic Access Control (DAC), Work Folders, Work Place Join, Certificate Services, Rights Management Services (RMS), Federation Service. Je leert bovendien de on premise omgeving integratie met could gebaseeerde technologie zoals Windows Azure Active Directory te configureren.

Na afronding van deze training kun je:

 • Beschikbare oplossingen voor identity management begrijpen en een scenario met de juiste oplossing benaderen;
 • AD DS in Windows Server 2012 uitrollen en beheren;
 • Een AD DS uitrol beveiligen;
 • AD DS sites implementeren, configureren en beheren van “replication”;
 • Group Policy implementeren en beheren;
 • Gebruikersinstellingen beheren met Group Policy;
 • Certification authority (CA) hierarchy implementeren met AD CS en CAs beheren;
 • Implementeren, uitrollen en beheren van certificaten;
 • Implementeren en beheren van AD RMS;
 • Implementeren en beheren van AD FS;
 • Provision datatoegang beveiligen met technologieën zoals Dynamic Acces Control, Work Folders en Workspace Join;
 • Zorgen voor business continuïteit van AD DS diensten, onder andere door middel van monitoring en problemen oplossen;
 • Windows Azure Active Directory implementeren;
 • Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS) implementeren en beheren.

Voor wie is de training Active Directory Services with Windows Server 2012 R2 geschikt?

Deze training is bedoeld voor Informatie Technologie (IT) Professionals die ervaring hebben met Active Directory Domain Services (AD DS) en opzoek zijn naar een training voor de verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden met betrekking tot Access en Information Protection technologie in Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2. Hieronder vallen:

 • AD DS Administrators die hun vaardigheden met de laatste Acces en Information Protection technologie met Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2 willen ontwikkelen;
 • Systeem- of infrastructuurbeheerders met een algemene AD DS kennis en ervaring en die deze willen uitbouwen en leren over geavanceerde Active Directory technologie binnen Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2;
 • IT Professionals die de volgende training hebben voltooid; MS10967: Fundamentals of a Windows Server Infrastructure, en die kennis van Active directory willen uitbouwen.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Ervaring in het werken met Active Directory Domain Services (AD DS);
 • Ervaring in het werken binnen een Windows Server Infrastructure enterprise omgeving;
 • Ervaring in het werken met, en oplossen van problemen binnen de “core networking infrastructure” technologie zoals name resolution, IP Addressing, Domain Name System (DNS) en Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP);
 • Ervaring in het werken met Hyper-V en Server Virtualization concepten;
 • Awareness en begrip van de algemene “best practices” voor beveiliging;
 • Ervaring in het werken met Windows client besturingssystemen zoals Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.