MS10967

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Fundamentals of a Windows Server 2012 Infrastructure

Verkrijg de fundamentele kennis en vaardigheden voor het bouwen van een Windows Server infrastructuur met Windows Server 2012.

Deze training gaat over netwerk-, beveiliging en systeembeheer voor de implementatie van een Windows Server infrastructuur. De training behandeld de basis van de installatie en configuratie, de opslag, netwerkinfrastructuur, netwerkonderdelen, netwerkprotocollen, server rollen, Active Directory Domain Services (AD DS), Group Policy, IT security, serverbeveiliging, netwerkbeveiliging, security software, het monitoren van de performance en het onderhouden van een Windows Server.

Na afronding van deze training kun je:

 • Een lokale media-based installatie van Windows Server 2012 uitvoeren;
 • Geschikte opslagtechnologieën selecteren en configureren op een Windows Server;
 • Fundamentele netwerkonderdelen en terminologie beschrijven voor het selecteren van een geschikt netwerkonderdeel;
 • Hardware onderdelen en technologie selecteren ter implementatie van een netwerk, en bepalen wat de geschikte netwerk hardware en bekabeling is voor een gegeven situatie;
 • De protocollen en services beschrijven binnen de Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) suite en IPv4 implementeren in een Windows Server omgeving;
 • Server rollen omschrijven en implementeren;
 • Een Active Directory Domain Service (AD DS) forest implementeren en configureren;
 • Het concept “defense-in-depth” omschrijven en bepalen hoe deze aanpak geïmplementeerd dient te worden in een Windows Server;
 • De security features van Windows Server identificeren voor het ondersteunen van de “defense-in-depth”;
 • De netwerk-gerelateerde beveiligings features van Windows Server identificeren voor het verminderen van security bedreigeingen voor het netwerk;
 • Extra software onderdelen identificeren en implementeren voor het verbeteren van de beveiliging van de organisatie;
 • Een server monitoren voor het bepalen van de prestaties van de server;
 • De beschikbare Windows Server tools identificeren voor het onderhouden en oplossen van problemen van Windows Server.

Voor wie is de training Fundamentals of a Windows Server 2012 Infrastructure geschikt?

Deelnemers aan deze training zijn gewoonlijk net begonnen met hun carrière in de Informatie Technologie (IT) en zouden deze in de richting van Windows Server Technologie willen voortzetten. Deze fundamentele kennis en vaardigheden zullen van pas komen voor computergebruikers thuis, eigenaren van kleine ondernemingen, academische studenten, informatiemedewerker, technische managers, helpdesk technici, of studenten met een andere technische achtergrond.

Deze training kan een eerste stap zijn in de voorbereiding op een baan in de IT. Deze training is ook een vereiste voor een Microsoft Certified System Administrator (MCSA) training en certificering.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Basiskennis van algemene "computing" concepten;
 • Enige ervaring met Windows Client besturingssystemen zoals Windows 7 of Windows 8.