MS10962

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Advanced Automated Administration with Windows PowerShell

Leer om het dagelijkse management en beheerderstaken en functies te automatiseren en te stroomlijnen in de Windows Server infrastructuur.

Deze training bouwt voort op de training MS10961: Automating Administration with Windows PowerShell.

Vergroot- en bouw voort op je kennis vanuit de training MS10961 en focus op het maken van schaalbarere en implementeerbare Windows PowerShell scripts, in te zetten binnen jouw organisatie, door zelf Windows PowerShell tools te bouwen. Leer meer over de maken van geavanceerdere functies, script modules, geavanceerde parameters, attributen en “controller” scripts. Leer ook hoe je scripts robuuster maakt door te leren hoe je omgaat met script errors en hoe je Windows PowerShell analyseert en kunt debuggen. De training behandeld ook de toepassing van Windows PowerShell cmdlets met .NET Framework . Je leert bovendien hoe je Windows Servers configureert met Desired State Configuration en je krijgt begrip van Windows PowerShell workflow. Bovendien leer je gebruik maken van Just Enough Administration (JEA) voor het configureren en beveiligen van servers.

De gedetailleerde en praktische “labs” en diepgaande content helpen om taken die momenteel handmatig uitgevoerd worden door de beheerder te verwijderen. De training stelt de deelnemers namelijk in staat tot het bouwen van eigen Windows PowerShell tools voor geautomatiseerde, herhaalde en precies beheer van de Windows Server infrastructuur.

Na afronding deze training kun je:

  • Geavanceerde functies maken;
  • Cmdlets gebruiken en Microsoft .NET Framework in Windows PowerShell toepassen;
  • “Controller” scripts schrijven;
  • Omgaan met script errors;
  • XML data bestanden gebruiken;
  • Server configuraties beheren door de toepassing van Desired State Configuration;
  • Scripts analyseren en debuggen;
  • Windows PowerShell workflow begrijpen.

Voor wie is de training Advanced Automated Administration with Windows PowerShell geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT Professionals die reeds ervaring hebben met algemeen Windows Server en Windows Client beheer, of al ervaring hebben met het beheren en ondersteunen van Application servers en services waaronder applicaties zoals Exchange, SharePoint en SQL. Systeem-, infrastructuur- en applicatiebeheerders die werken in een Windows of Windows hybride omgeving zullen deze training relevant vinden voor hun dagelijkse werkzaamheden en de ontwikkeling van hun vaardigheden en toekomstige carrière.

Deze training is ook bedoeld voor IT Professionals die hun huidige kennis van- en ervaring met Windows PowerShell willen uitbreiden. Dit door te leren hoe je tools bouwt voor breder algemeen gebruik binnen de organisatie, met een product van Microsoft of een onafhankelijke softwareleverancier waarmee het beheer van Windows Powershell ondersteund wordt.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

  • Kennis en ervaring met Windows PowerShell of kennis gelijkwaardig aan de inhoud van de training MS10961: Automating Administration with Windows PowerShell;
  • Ervaring met algemeen Windows Server en Windows Client beheer of ervaring met het beheren en ondersteunen van Application servers en services, waaronder applicaties zoals Exchange, SharePoint en SQL.