MS10961

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Automating Administration with Windows PowerShell

Leer hoe je remote één of meerdere Windows-gebaseerde servers kunt beheren met Windows PowerShell en hoe je dagelijkse management- en beheerswerkzaamheden kunt automatiseren.

Deze training behandeld de basiskennis en vaardigheden voor het gebruik van Windows PowerShell voor het beheren en automatiseren van het beheer van Windows gebaseerde servers. De training richt zich primair op Windows PowerShell command-line features en technieken. De training biedt vaardigheden die handig zijn voor veel verschillende Microsoft producten. Hieronder vallen Windows Server, Windows Client, Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, System Center en meer. In dit kader, zal deze training zich niet specifiek op één van deze producten richten. Alhoewel Windows Server (welke het algemene platform is voor de hierboven genoemde producten) zal dienen als een voorbeeld voor de technieken die worden uitgelegd.

In deze training leer je scripts uitvoeren en beheren op een efficiëntere manier door robuustere sessie connectiviteit, workflow capabilities, verbeterde job scheduling en Windows PowerShell Web Access. Leer gemakkelijk omgaan met Windows PowerShell door de verbeterde cmdlet discovery en versimpelde, consistente syntax over alle cmdlets. Windows PowerShell scripten schrijf je sneller en intuïtiever met de nieuwe Integrated Scripting Environmer (ISE) die het mogelijk maakt om scripts te delen. De ISE verbindt “IT pros” met een grotere Windows PowerShell community. Leer dit alles en meer in deze officiële Microsoft Training in Windows PowerShell.

Na afronding van de training kun je:

 • De basisconcepten achter Windows PowerShell begrijpen;
 • Werken met de Pipeline;
 • Begrijpen hoe de Pipeline werkt;
 • PSProviders en PSDrives gebruiken;
 • Output formatteren;
 • WMI en CIM gebruiken;
 • Voorbereidingen treffen voor het programmeren;
 • Overgaan van een commando op een Script, naar een Module;
 • Computers op afstand beheren;
 • Verschillende Windows PowerShell onderdelen samenvoegen;
 • Achtergrondtaken en geplande taken gebruiken;
 • Geavanceerde Windows PowerShell technieken en profielen gebruiken.

Voor wie is de training Automating Administration with Windows PowerShell geschikt?

Deze traning is bedoeld voor IT Professionals die al ervaring hebben met algemeen Windows Server en Windows Client beheer, of al ervaring hebben met het beheren en ondersteunen van Application servers en services waaronder applicaties zoals Exchange, SharePoint en SQL. De training is in grote lijn bedoeld voor iedereen die Windows PowerShell wil gebruiken voor het automatiseren van beheerderswerkzaamheden vanaf de command line. Die kan met een product van Microsoft of van een onafhankelijke software leverancier zijn, waarmee het beheer van Windows PowerShell ondersteund wordt.

Deze training is geen programmeer-training, alleen de basis hiervan wordt behandeld. Programmeerervaring is dan ook niet nodig voor het volgen van deze training en eerdere ervaring met Windows PowerShell wordt niet verwacht.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Ervaring met Windows networking technologies.
 • Ervaring met Windows Server administratie, onderhoud en troubleshooting.
 • Ervaring met Windows Client administratie, onderhoud en troubleshooting.