Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests om het dagelijkse management en beheerderstaken en functies te automatiseren en te stroomlijnen in de Windows Server infrastructuur.Deze training bouwt voort op de training MS10961: Automating Administration with Windows PowerShell. Deze training is gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1 en hoewel de training zich specifiek focust op Windows PowerShell v4.0, is deze ook relevant voor v2.0 en v3.0 Windows PowerShell omgevingen.Vergroot- en bouw voort op je kennis vanuit de training MS10961 en ..
lees verder
 • Basic Track

  € 890,00
  • GEEN TRAININGSDAGEN
  • MOC ON DEMAND
  • DIGITAAL MOC
  • MCT MENTORING*
  • PERSONAL COACH
  • EXTRA ONLINE LABS
  90 DAGEN EXTRA TOEGANG MOC ON DEMAND (+ €200,-)
  * Indien beschikbaar
 • Plus Track

  € 1.190,00
  • 1 TRAININGSDAG
  • MOC ON DEMAND
  • DIGITAAL MOC
  • MCT MENTORING*
  • PERSONAL COACH
  • EXTRA ONLINE LABS
  90 DAGEN EXTRA TOEGANG MOC ON DEMAND (+ €200,-)
  * Indien beschikbaar
 • All-in Track

  € 1.645,00
  • 3 TRAININGSDAGEN
  • MOC ON DEMAND
  • DIGITAAL MOC
  • MCT MENTORING*
  • PERSONAL COACH
  • EXTRA ONLINE LABS
  90 DAGEN EXTRA TOEGANG MOC ON DEMAND (+ €200,-)
  * Indien beschikbaar

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training MOC On Demand 10962 Advanced Automated Administration with Windows PowerShell

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests om het dagelijkse management en beheerderstaken en functies te automatiseren en te stroomlijnen in de Windows Server infrastructuur.

Deze training bouwt voort op de training MS10961: Automating Administration with Windows PowerShell. Deze training is gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1 en hoewel de training zich specifiek focust op Windows PowerShell v4.0, is deze ook relevant voor v2.0 en v3.0 Windows PowerShell omgevingen.

Vergroot- en bouw voort op je kennis vanuit de training MS10961 en focus op het maken van schaalbarere en implementeerbare Windows PowerShell scripts, in te zetten binnen jouw organisatie, door zelf Windows PowerShell tools te bouwen. Leer meer over de maken van geavanceerdere functies, script modules, geavanceerde parameters, attributen en “controller” scripts. Leer ook hoe je scripts robuuster maakt door te leren hoe je omgaat met script errors en hoe je Windows PowerShell analyseert en kunt debuggen. De training behandeld ook de toepassing van Windows PowerShell cmdlets met .NET Framework . Je leert bovendien hoe je Windows Servers configureert met Desired State Configuration en je krijgt begrip van Windows PowerShell workflow.

De gedetailleerde en praktische “labs” en diepgaande content helpen om taken die momenteel handmatig uitgevoerd worden door de beheerder te verwijderen. De training stelt de deelnemers namelijk in staat tot het bouwen van eigen Windows PowerShell tools voor geautomatiseerde, herhaalde en precies beheer van de Windows Server infrastructuur.

Na afronding deze training kun je:

 • Geavanceerde functies maken;
 • Cmdlets gebruiken en Microsoft .NET Framework in Windows PowerShell toepassen;
 • “Controller” scripts schrijven;
 • Omgaan met script errors;
 • XML data bestanden gebruiken;
 • Server configuraties beheren door de toepassing van Desired State Configuration;
 • Scripts analyseren en debuggen;
 • Windows PowerShell workflow begrijpen.

Voor wie is de training MOC On Demand 10962 Advanced Automated Administration with Windows PowerShell geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT Professionals die reeds ervaring hebben met algemeen Windows Server en Windows Client beheer, of al ervaring hebben met het beheren en ondersteunen van Application servers en services waaronder applicaties zoals Exchange, SharePoint en SQL. Systeem-, infrastructuur- en applicatiebeheerders die werken in een Windows of Windows hybride omgeving zullen deze training relevant vinden voor hun dagelijkse werkzaamheden en de ontwikkeling van hun vaardigheden en toekomstige carrière.

Deze training is ook bedoeld voor IT Professionals die hun huidige kennis van- en ervaring met Windows PowerShell willen uitbreiden. Dit door te leren hoe je tools bouwt voor breder algemeen gebruik binnen de organisatie, met een product van Microsoft of een onafhankelijke software leverancier waarmee het beheer van Windows Powershell ondersteund wordt.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Kennis en ervaring met Windows PowerShell of kennis gelijkwaardig aan de inhoud van de training MS10961: Automating Administration with Windows PowerShell;
 • Ervaring met algemeen Windows Server en Windows Client beheer of ervaring met het beheren en ondersteunen van Application servers en services, waaronder applicaties zoals Exchange, SharePoint en SQL.