MS6433

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Planning and Implementing Windows Server 2008

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor IT professionals die geïnteresseerd zijn in de kennis en vaardigheden voor het plannen en implementeren van een Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 omgeving. De training omvat zowel de planning van de server infrastructuur als de belangrijkste aspecten voor de implementatie, het beheer en het onderhouden van Active Directory en netwerkinfrastructuur. De training behandeld de meer belangrijke taken van Server Administrators die verantwoordelijk zijn voor de planning, uitvoerwerkzaamheden, en het dagelijkse onderhouden van een Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 servers in een organisatie.

Deze training omvat Windows server 2008, Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2008 R2 Sp1.

Na afronding van deze training kun je:

 • De uitrol en upgrades van een Windows server 2008 en Windows Server 2008 R2 Sp1 plannen;
 • Serverbeheer en gedelegeerde beheers strategieën plannen;
 • Netwerk “addressing” met IPv4 en IPv6 plannen en ook de DNS services inrichten;
 • Active Directory Domain Services plannen en inrichten;
 • Group Policy strategie plannen en implementeren;
 • Active Directory Certificate Services plannen en implementeren;
 • Applicatieservers plannen en inrichten, waaronder ook Web services, presentatie virtualisatie en applicatie virtualisatie;
 • File en print server roles plannen en implementeren;
 • Beveiligde netwerktoegang en toegangsbeleid zoals VPNs, Network Access Protection (NAP) en Direct Access plannen en implementeren;
 • Data en opslag plannen en inrichten;
 • Update management strategie plannen en implementeren met Windows Server Update Services (WSUS);
 • Hoge beschikbaarheid plannen en implementeren;
 • Server performance en event monitoring plannen;
 • Een back-up en herstel strategie plannen en implementeren.

Voor wie is de training Planning and Implementing Windows Server 2008 geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT professionals die opzoek zijn naar een diepgaander begrip en kennis voor het maken van beslissingen voor verschillende planning- en implementatiewerkzaamheden die gewoonlijk uitgevoerd worden door Server Administrators. Daarbij is deze training geschikt voor een Server Administrator die gewerkt heeft met eerdere versies van Windows Server, die nu zijn vaardigheden wil updaten naar de Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 Sp1 omgeving.

De training bouwt voort op bestaande vaardigheden op het gebied van Active Directory en netwerkinfrastructuur voor Windows Server 2008, waardoor deze training niet geschikt is voor onervaren Server Administrators.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over de volgende kennis en vaardigeheden:

 • Minimaal één jaar ervaring met implementeren van server en client planning (of hier aan bijgedragen hebben);
 • Minimaal één jaar ervaring met het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden met betrekking to het beheer en onderhoud van de netwerkinfrastructuur en Active Directory;
 • Technische kennis vergelijkbaar met de training MS6418: Deploying Windows Server 2008.