De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Configuring and Troubleshooting Identity and Access Solutions with Windows Server 2008 Active Directory

Deze driedaagse training gaat over de configuratie en troubleshooting van Active Directory Identity en Access (IDA) oplossingen met Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2.
Na afronding van deze training kan je:

  • De fundamenten van IDA onderdelen en Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 IDA technologiën beschrijven;
  • Uitrollen, configureren, en problemen oplossen van Active Directory Certificate Services (AD CS);
  • Uitrollen, configureren, en beheren van certificaten;
  • Uitrollen, configureren, en problemen oplossen van Active Directory Lightweight Directory Services (AD LDS);
  • Uitrollen, configureren, en problemen oplossen van Active Directory Federation Services 2.0 (AD FS 2.0);
  • Uitrollen, configureren, en problemen oplossen van Active Directory Rights Management Services (AD RMS);
  • Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 Active Directory IDA Solutions onderhouden.

Voor wie is de training Configuring and Troubleshooting Identity and Access Solutions with Windows Server 2008 Active Directory geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe IDA oplossingen geïmplementeerd moeten worden in Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2. Deze training is bovendien bedoeld ter voorbereiding op de MCTS: Windows Server 2008 Active Directory certificering. Deze training behandeld IDA en PKI oplossingen, en de details met betrekking tot hun rollen in Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 in welke de IDA oplossing geïmplementeerd worden.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCTS;Microsoft MCITP

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

  • Technische vaardigheden met Active Directory Domain Services (AD DS). Waaronder technische vaardigheden gelijk aan het niveau van het Examen 6425: Configuring Windows Server 2008 Active Directory Domain Services;
  • Technische vaardigheden met Windows Server 2008 gelijk aan het Examen 6419: Configuring, Managing and Maintaining Windows Server 2008 Servers.
Examen