MS6425

€ 2.190,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Directory Domain Services

Deze vijfdaagse diepgaande training gaat over het implementeren, configureren, beheren en troubleshooting van Active Directory Domain Services (AD DS) in Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 omgevingen. De training behandeld de kern concepten en functionaliteiten van AD DS, als zowel de implementatie van Group Policies, het uitvoeren van backups en herstel en het onderhouden en troubleshooting van Active Directory gerelateerde problemen. Na afronding van deze training kunnen de deelnemers AD DS in de Windows Server 2008 omgeving en de Windows Server 2008 R2 omgeving configureren.

Na afronding van deze training kan je:

 • De kenmerken en functionaliteiten van Active Directory Domain Services beschrijven;
 • Active Directory veilig en efficiënt beheren;
 • Gebruikers- en service accounts beheren;
 • Groepen beheren;
 • Computer accounts beheren;
 • Een Group Policy infrastructuur implementeren;
 • Gebruikersdesktops beheren met Group Policy;
 • Enterprise beveiliging en configuratie beheren door Group Policy instellingen toe te passen;
 • Het beheer beveiligen;
 • De beveiliging van de authenticatie in een AD DS Domain verbeteren;
 • Een Domain Name System configureren;
 • AD DS domain controllers beheren;
 • Sites en Active Directory Replication beheren;
 • Directory Service monitoren, onderhouden en back-uppen om de continuïteit van de Directory Services te verzekeren;
 • Meerdere domeinen en forests beheren.

Voor wie is de training Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Directory Domain Services geschikt?

De training is bedoeld voor Active Directory Technology specialisten en Server- en Enterprise beheerders die willen leren hoe je een Active Directory Domain Server implementeert in Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 omgevingen. Deelnemers aan deze training zijn geïnteresseerd in de beveiliging van domeinen door toepassing van Group Policies-, back up-, herstel-, monitor-, en troubleshooting- configuraties om ervoor te zorgen dat de Active Directory Domain Services zonder problemen opereren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Basiskennis van netwerken;
 • Gemiddelde kennis van netwerk besturingssystemen;
 • Bewust zijn van best practices voor beveiliging;
 • Basiskennis van server hardware;
 • Enige ervaring met het maken van objecten in Active Directory;
 • Basiskennis van back-up en herstel in een Windows Server omgeving;
 • Goede kennis van Windows Client besturingssystemen zoals Windows Vista en Windows 7.