De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization

Deze vijfdaagse virtualisatie training biedt de cursist de kennis en vaardigheden die hij nodig heeft voor het implementeren en beheren van een server virtualisatie omgeving met behulp van Microsoft-technologieën. De training behandelt het implementeren en beheren middels Hyper-V en Remote Desktop Services op Windows Server 2008 R2. Ook wordt er ingegaan op hoe je een server virtualisatie omgeving kunt beheren met behulp van System Center producten, zoals System Center Virtual Machine Manager (VMM) 2008, SCVMM 2008 R2, System Center Operations Manager 2007 R2, System Center Data Protection Manager 2007 R2, en System Center Configuration Manager 2007 R2.

Deze training vereist geen vorige server virtualisatie ervaring, maar vereist wel dat de cursist beschikt over voldoende ervaring met het beheren van Windows Server 2008 en/of Windows Server 2008 R2.

Voor wie is de training Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization geschikt?

De doelgroep voor deze training is de Windows Server 2008 systeembeheerder die server virtualisatie technologieën toepast en beheert binnen een netwerk. De cursist is verantwoordelijk voor het virtualiseren van eigen servers of wil de mogelijkheden van server virtualisatie binnen een bestaande omgeving verkennen. Ervaring met virtualisatie is niet vereist, toch wordt enige kennis van virtualisatie concepten en management tools ten zeerste aanbevolen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCTS

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dient de cursist te beschikken over:

  • Basiskennis van server virtualisatie concepten met betrekking tot Microsoft of een andere derde-partij virtualisatie technologieën.
  • Kennis van Windows netwerken inclusief Active Directory.
  • Kennis van Windows Server 2008 failover clustering.
  • Basiskennis van storage technologieën, zoals Storage Area Network (SAN), inclusief Internet Small Computer System Interface (iSCSI), Fibre Channel, en Direct Attached Storage (DAS).
Examen