Als je een Windows Server netwerk gaat beheren en onderhouden is het cruciaal dat je als systeembeheerder goede kennis hebt van deze omgeving. Het netwerk heeft immers een kritische functie voor de organisatie, de schade van een slecht functionerend netwerk zijn aanzienlijk. Vandaar dat de meeste cursisten er dan ook voor kiezen om hun Windows Server kennis te laten certificeren.


Als Microsoft Gold Learning Partner heeft Master it Training een zeer uitgebreid cursusaanbod van Exchange trainingen aan, voor de opvolgers Windows Server 2008 en Windows Server 2012. Daarnaast bieden wij een uitbreid scala aan Microsoft Lync Server, SharePoint, en SQL cursussen, opleidingen en trainingen. Deze worden allemaal verzorgd op onze eigen locaties in Utrecht, Rotterdam of Eindhoven.


Als Microsoft Gold Learning Partner, biedt Master it Training de officiŽle Microsoft Trainingen op flexibele manier aan. Met de unieke Active Learning lesmethode van Master it Training leer je waar en wanneer jou dat het beste uitkomt in jouw eigen tempo. Je traint dus flexibel op ťťn van onze centraal gelegen locaties in Rotterdam, Utrecht of Eindhoven.

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met bewezen effectieve lesmethode Active Learning
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor Windows Server 2003


Windows Server 2003 training(en) worden niet (meer) in Algemeen gegeven maar wel op de andere locaties