De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Virtualizing Enterprise Desktops and Apps

In deze 5 daagse training leer je alle facetten van de Microsoft virtual desktop technologieën. In de trainingen worden de verschillende technologieën vergeleken in voorbeeldcases en worden best practices besproken. Deze training verbeterd jouw kennis en kunde in Microsoft Application Virtualization (App-V) Service Pack 2 (SP2), Microsoft User Experience Virtualization (UE-V) en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) als een onderdeel van Windows Server 2012 R2. Gedurende de training leer je hoe je verschillende Windows-based desktop virtualization oplossingen moet managen, monitoren, supporten en troubleshooten.

Na afloop van de training kun je:

 • Describe desktop and application virtualization.
 • Plan and implement user state virtualization.
 • Plan and implement App-V.
 • Plan and deploy App-V clients.
 • Manage and administer application virtualization.
 • Understand application sequencing.
 • Configure client Hyper-V.
 • Plan and deploy session-based desktops.
 • Publish and configure RemoteApp programs.
 • Plan pooled personal desktops.
 • Plan and implement pooled and personal desktops.
 • Implement Remote Access.
 • Understand health monitoring of VDI infrastructure.

Voor wie is de training Virtualizing Enterprise Desktops and Apps geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT administrators en implementatie specialisten van enterprise en MKB bedrijven die hands-on ervaring op willen doen met de laatste Microsoft virtual desktop technologieën.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

 • Kennis van Networking fundamentals inclusief Transmission Control Protocol /Internet Protocol (TCP/IP), User Datagram Protocol (UDP) en Domain Name System (DNS);

 • Active Directory Domain Services (AD DS) principles en fundamentals van AD DS management;

 • Ervaring met installatie, configuratie en troubleshooting voor Windows-based personal computers;

 • Basiskennis van scripting en de Windows PowerShell syntax;

 • Basiskennis van Windows Server Roles en Services is een pré.