De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8.1

Krijg gedetailleerde instructies en hands-on oefeningen voor het bijwerken van je vaardigheden in het configureren en oplossen van problemen van Windows 7 naar Windows 8.1. Deze training is ontwikkeld voor ervaren IT Professionals die Windows PCs en devices configureren en ondersteunen. Je krijgt nieuwe vaardigheden voor het ondersteunen van Windows 8.1 in een Windows Server domein omgeving met beheerder toegang tot het internet en cloud services. Je leert het Windows 8.1 besturingssysteem en apps te installeren, aan te passen en hoe je gebruikers- “state” en instellingen migreert. De “labs” van deze training omvatten Windows PowerShell, Group Policy en andere Windows management tools. Lettend op de groeiende BYOD trend, behandeld deze training het toegangsbeheer voor “non-domain joined” Windows devices door Workplace Join services en Work Folders. Daarbij leer je in deze training problemen binnen Windows 8.1 op te lossen, bijvoorbeeld issues met Internet Explorer, herstellen van BitLocker encrypted drives, en het optimaliseren van de prestatie. Tot slot leer je om Client Hyper-V te implementeren in Windows 8.1. Bovendien zul je als onderdeel van de leerervaring, hands-on oefeningen uitvoeren binnen een virtuele “lab” omgeving.

Notitie: Deze training is gebaseerd op een Windows 8.1 Enterprise Edition met domein services van Windows Server 2012 R2.

Na afronding van de training kun je:

 • De solutions en features gerelateerd aan het beheren van Windows 8.1 in en enterprise netwerk omgeving beschrijven;
 • Windows 8.1 installeren en eerdere versies van Windows upgraden naar Windows 8.1;
 • Windows 8.1 configureren en beheren met Windows PowerShell, Group Policy en Windows Intune;
 • Een toepassingsstrategie voor Windows 8.1 implementeren;
 • “Non-domain member devices” beheren en toegang voor deze devices verzorgen;
 • Windows 8.1 devices beveiligen door de toepassing van geschikte tools en technologieën;
 • Remote access configureren voor computers die draaien op Windows 8.1;
 • Windows 8.1 monitoren en herstellen;
 • Client Hyper-V implementeren binnen Windows 8.1.

Voor wie is de training Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8.1 geschikt?

De doelgroep voor deze training bestaat uit IT professionals die ervaring hebben met het configureren en ondersteunen van Windows 7 of Windows 8 PCs, devices, gebruikers, en de daarbij behorende netwerk- en beveiligingsmiddelen. Deze doelgroep wil hun vaardigheden willen "upgraden" naar Windows 8.1. en omvat ervaren IT professionals die zich richten op een breed scala aan technische issues gerelateerd aan Windows besturingssystemen, devices, cloud services, applicaties, netwerken en hardware.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Technische kennis van netwerkgrondslagen, inclusief Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP), User Datagram Protocol (UDP) en Domain Name System (DNS);
 • Vertrouwd zijn met de principes van Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS) en de basis van AD DS management;
 • Begrip van de Public Key Infrastructure (PKI) componenten en een praktische kennis van de fundamenten van Active Directory Certificate Services (AD CS);
 • Basiskennis van Microsoft Windows Server 2008 of van Windows Server 2012;
 • Basiskennis van Microsoft Windows Client, bijvoorbeeld parate kennis van Windows 7;
 • Kennis van Windows Assessment en Deployment Kit (WADK) componenten waaronder Windows PE, Windows System Image Manager (SIM), Volume Activation Management Tool (VAMT), ImageX, User State Migration Tool (USMT) en Deployment Image Servicing en Management (DISM) concepten en grondslagen.