De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Supporting Windows 8.1

In deze vijfdaagse training leer je een installatie ontwerpen, je leert over de configuratie en het onderhouden van Windows 8. Tevens komen er diverse “break fix” labs op verschillende niveaus in naar voren. De twee unieke kenmerken van deze training zijn de integratie van cloud services en Windows Intune. Het geleerde in deze training is toe te passen binnen kleine en enterprise bedrijfsomgevingen.

Tijdens deze training leer je:

 • Plannen, selecteren en implementeren van passende methoden voor het beheren van Windows 8;
 • Beheren van de gebruikersverificatie en intranet connectiviteit voor Windows 8;
 • Configureren van cloud-diensten en implementeren van Windows Intune;
 • Implementeren encryptie en eindpunt beveiliging;
 • Plannen en ontwerpen van een herstel oplossing voor Windows 8;
 • Ontwerp een recovery-oplossing voor Windows 8.

Deze training is gebaseerd op Windows 8.1 Enterprise Editie in combinatie met Active Directory op Windows Server 2012 R2.

Voor wie is de training Supporting Windows 8.1 geschikt?

 • Ervaren IT-professionals die zich bezig houden met het beheren en onderhouden van Windows systemen op afstand;
 • Desktop support technici en IT consultants werkzaam bij MKB bedrijven.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training die je te beschikken over:

 • Tenminste twee jaar praktijkervaring in het beheren en onderhouden van Windows-client besturingssystemen;
 • Tenminste twee jaar praktijkervaring met het:
 • Installeren van de Windows applicaties en deze ondersteunen;
 • Netwerk configuratie in Windows;
 • Windows besturingssystemen installeren en updaten;
 • Begrip van het integreren van Windows client computers met server computers.