MS20687

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Configuring Windows 8.1

In deze vijfdaagse training krijg je deskundige instructies en hands-on praktijk ervaring voor het beheren en configureren van Windows 8.1. Deze training is ontworpen voor ervaren IT professionals die kennis en ervaring hebben met het beheren van Windows PCs en apparaten in een domein omgeving met beheerde toegang tot het internet. Je zal leren hoe je een Windows 8.1 besturingssysteem en applicaties moet installeren en aanpassen, het integreren en beheren van toegang tot domeinen en cloud diensten en migreren en synchroniseren van instellingen over meerdere apparaten. Daarnaast leer je hoe je mobiele beveiliging moet uitvoeren en hoe je instellingen kunt aanpassen met gebruik van Windows management tools, waaronder Group Policy en Windows PowerShell cmdlets. Je zal ook leren hoe je aanpassingen kan maken aan profielen en gebruikersinstellingen, lokale en externe netwerk verbindingen, Client Hyper-V, virtuele applicaties en Internet Explorer 11. Als laatste zal je leren hoe je je beveiliging kan optimaliseren en beheerde toegang kan regelen voor Windows 8.1 PCs en apparaten door middel van Workplace Join diensten en Work Folders.

Na voltooiing van deze training zullen deelnemers in staat zijn tot:

 • Beschrijven van oplossingen en functies die gerelateerd zijn aan het beheren van Windows 8.1 in een bedrijfsnetwerk omgeving.
 • De vereisten bepalen en uitvoeren van taken voor het installeren en inzetten van Windows 8.1.
 • Beheren van profielen en gebruikersstatus tussen Windows apparaten.
 • Bepalen van de meest geschikte beheermiddelen om Windows 8.1 instellingen te configureren.
 • Configureren van schijven, partities, volumes en stuurprogramma’s in een Windows 8.1 systeem.
 • Configureren van netwerkverbindingen.
 • Configureren van zowel resource connectivity voor domain joined en non-domain joined PCs en apparaten.
 • Uitvoeren van Windows 8.1 technologie voor het beveiligen van netwerkverbindingen.
 • Configureren van bestanden, mappen en printer toegang.
 • Implementeren van tools en technologieën die kunnen helpen ter beveiliging van Windows 8.1 PCs en apparaten.
 • Configureren en beheren van desktop applicaties, Windows Store applicaties en virtuele applicaties.
 • Optimaliseren en onderhouden van Windows 8.1 PCs en apparaten.
 • Configureren van mobiele computerinstellingen en instellen van remote access.
 • Bepalen hoe je Windows 8.1 kan herstellen van diverse foutmeldingen.
 • Beschrijven en configureren van Client Hyper-V.

Voor wie is de training Configuring Windows 8.1 geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT professionals die Windows 8.1 PCs, apparaten, gebruikers en aangesloten netwerken en beveiligingsmiddelen beheren en ondersteunen. De netwerken waarmee deze professionals voornamelijk werken zijn geconfigureerd als Windows Server domein-gebaseerde omgevingen met beheerde toegang tot het internet en cloud diensten. Deze training is ook bedoeld om basisvaardigheden te vormen voor Enterprise Desktop/Device Support Technicians (EDSTs) die Tier 2 ondersteuning geven aan gebruikers op Windows desktops en apparaten, binnen een Windows domein omgeving in een middelgrootte tot grootte organisatie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dienen deelnemers in het bezit te zijn van:

 • Minimaal twee jaar ervaring in de IT-branche.
 • Kennis van netwerkbeheer beginselen, waaronder Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP), User Datagram Protocol (UDP) en Domein Name System (DNS).
 • Kennis van Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS) principes en de basis van AD DS management.
 • Begrijpen van certificaat beveiliging en praktische kennis van de basis van Active Directory Certificate Services (AD CS).
 • Begrijpen van de basis van Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012.
 • Het begrijpen van de beginselen van Microsoft Windows Client; bijvoorbeeld, praktische kennis van Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en/of Windows 8.
 • Basis kennis van Windows PowerShell syntax.
 • Bewust zijn van Windows implementatiemiddelen (Windows ADK components: Windows PE, Windows SIM, VAMT, ImageX, USMT en DISM concepten en fundamenten). Het is geen vereiste om vaardigheden te hebben met deze specifieke “tools”.