MD-100T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Windows 10 (MD-100 examen)

In deze MD-100 Windows 10 training leren cursisten hoe ze Windows 10-desktops kunnen ondersteunen en configureren. Concreet leer je de vaardigheden zoals installeren, aanpassen en bijwerken van Windows 10-besturingssystemen. Na deze MD-100 training over Windows 10 weet jij hoe je opslag, bestanden en apparaten kan en beheren en hoe je netwerkconnectiviteit voor Windows 10 kan instellen. Ook leer je hoe je Windows 10 kan beveiligen en de gegevens op het op verschillende apparaten kan beschermen en hoe je problemen kan opsporen en oplossen.

Deze MD-100 Windows 10 training behandelt de onderwerpen van de volgende trainingen:

 • Windows 10 installeren en aanpassen
 • Updates voor Windows configureren.
 • Apparaten en stuurprogramma's voor Windows configureren.
 • Opslag configureren voor Windows.
 • Configureer netwerk- en beheerinstellingen op afstand in Windows.
 • Configureer en beheer browsers en applicaties in Windows.
 • Accounttoegang en authenticatie configureren.
 • Bestands- en mapmachtigingen configureren.
 • Methode beschrijven voor het beveiligen van Windows 10, Je kent de veelvoorkomende bedreigingen en methoden om deze tegen te gaan.
 • Problemen met Windows, applicatie-installaties, hardware en stuurprogramma's oplossen.
 • Problemen met bestanden oplossen en herstel uitvoeren.

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid op het MD-100 Windows 10 examen. Dit examen is de eerste stap voor de Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate Certificering.

Voor wie is de training Windows 10 (MD-100 examen) geschikt?

Deze Windows 10 (MD-100) training is bedoeld voor professionals die installatie, configuratie, algemeen lokaal beheer en onderhoud van Windows 10 uitvoeren en hierin nog vaardiger wil worden of zich wil certificeren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Kennis van Microsoft 365 workloads.
 • Ervaring met het uitrollen, configureren en het beheren van Windows 10 en non-Windows apparaten en technologieën.
Examen