MS40332

€ 490,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Partner Applied Workshop: What's New in Windows 10

Deze door Microsoft Partner training stoomt IT-Professionals klaar voor de nieuwe functies en mogelijkheden van Windows 10. De training combineert video en gebruikt de Enterprise Edition van Windows 10 om te beschrijven wat er nieuw is in Windows 10 voor IT-professionals, evenals het belangrijkste Windows 10-ecosysteem bestaande uit Windows Assessment & Deployment Kit (ADK) voor Windows 10, Microsoft Deployment Toolkit 2013 Update 1 Preview, System Center 2012 R2 Configuration Manager Technisch voorbeeld en MDT 2013 Update 1.

Deze training is bedoeld om geselecteerde video-inhoud die wordt gehost voor IT-professionals op Microsoft Virtual Academy (MVA) te leren verbeteren en uit te breiden. In de training verken je de nieuwe gebruikersinterfacemogelijkheden van Windows 10, de hierboven genoemde inzet- en beheerprogramma's en een diepe duik in Device Guard voor Windows 10.

Na afronding van deze training kun je:

  • Begrijpen je wat er nieuw is bij het gebruik van Windows 10.
  • MDT gebruiken.
  • System Center Configuration Manager gebruiken.
  • De nieuwe functies van de gebruikersinterface van Windows 10 op meerdere apparaten benoemen en uitleggen.
  • De nieuwe gebruikersinterface aan in Windows 10 gebruiken en naar voorkeuren aanpassen.
  • De nieuwe Windows Imaging en Configuration Designer (ICD) gebruiken.
  • De Device Guard voor Windows 10 gebruiken.

Voor wie is de training Partner Applied Workshop: What's New in Windows 10 geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die geïnteresseerd zijn in het leren over de nieuwe functies en functionaliteit in Windows 10. Over het algemeen zullen gebruikers van nieuwe technologie of mensen die vroegtijdig inzicht willen krijgen in de functionaliteit van Windows 10 en gerelateerde ondersteuningsservices en hulpmiddelen vooral profiteren van het bijwonen van deze training. Ook belangrijke technische beïnvloeders en beslissers voor technologie in een IT-organisatie kunnen deze training volgen, ze zullen hierbij vooral baat hebben bij het ontwikkelen van vroegtijdig inzicht in enkele van de nieuwste functies en technologieën die Windows 10 bevat.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist.