De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Deze training is vervangen door MD-100T - Windows 10 (MD-100 examen)

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services

Deze 5 daagse training geeft beheerders de kennis en kunde om Windows 10 desktops, devices en applicaties uit te rollen en te managen in een enterprise omgeving. Je leert hoe je een implementatie van Windows 10 moet planning bij grote organisaties. Tevens leer je hoe je verschillende Windows 10 installaties kun managen met beveiligde gebruikers en data toegang samenhangend met Group Policy, Remote Access en Workplace Join. Deze training heeft je ook een inkijk in hoe je support kun leveren op verschillende devices en data management oplossingen doormiddel van Microsoft Azure Active Directory, Microsoft Intune en Microsoft Azure Rights Management. Deze tools zijn onderdeel van de Enterprise Mobility Suite en verzorgt onder andere identity en access management, cloud-based devices, application en update management en secure data access.

Deze training is samen met training "20697-1 Installing and Configuring Windows 10" een ideale voorbereiding op het 70-697 examen.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Na het afronden van deze training kun je:

 • De uitdagingen en oplossingen voor desktop- en apparaatbeheer in een bedrijfsomgeving beschrijven.
 • Windows 10 Enterprise-desktops implementeren.
 • Gebruikersprofielen beheren en virtualisatie van gebruikersstaten.
 • Windows 10-aanmelding en profielen beheren.
 • Desktop- en applicatie-instellingen met groepsbeleid beheren.
 • Datatoegang voor Windows-apparaten. beheren.
 • Oplossingen voor externe toegang beheren.
 • Hyper-V clients beheren en configureren.
 • Windows 10-apparaten met behulp van Enterprise Mobility-oplossingen beheren.
 • Intune gebruiken om desktop- en mobiele clients beheren.
 • Intune gebruiken om eindpunten te beschermen en te beheren.
 • Met Intune de toegang tot applicaties en bronnen beheren.

Voor wie is de training Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services geschikt?

Deze training is voor IT professionals die zich willen specialiseren op het gebied van het uitrollen van Windows 10 desktops en applicaties. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de cloud-based applicaties en opslag bij MBK of Enterprise organisaties.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Windows 10

Voorkennis

Deelnemers van deze training hebben minimaal 2 jaar ervaring binnen de IT en moeten de volgende kennis hebben:

 • Networking fundamentals inclusief Transmission Control Protocol /Internet Protocol (TCP/IP), User Datagram Protocol (UDP), and Domain Name System (DNS);
 • Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS) principles;
 • Windows Server 2012 R2 fundamentals;
 • Windows Client ervaring zoals bijvoorbeeld Windows 7 en/of 8.1.
Examen