De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Administering System Center Configuration Manager and Intune

In deze deze vijfdaagse training krijg je professionele instructies en hands-on oefeningen voor het configureren en beheren van clients en verschillende apparaten binnen Microsoft System Center v1511 Configuration Manager, Windows Intune en de daarbij horende site systemen. Daarnaast leer je de dagelijkse beheerderstaken waaronder het beheren van client health, hardware en software inventory, applicaties en de integratie met Windows Intune. Als laatste leer je over de optimalisatie van Endpoint Protection, het managen van compliances en het maken van management queries and rapporten.

Tijdens deze training leer je:

 • Dektops en apparaten in een enterprise omgeving beheren;
 • De infrastuctuur voorbereiden voor de ondersteuning van desktop en apparaat beheer;
 • Het uitrollen en beheren van de Configuration Manager client;
 • Beheren van voorraad desktops en applicaties;
 • Distribueren en managen van content gebruikt voor een uitrol;
 • Uitrollen en beheren van applicaties;
 • Mobiele apparaten beheren door de integratie van Windows Intune met Configuration Manager;
 • Onderhouden van software updates voor beheerde PC's;
 • Implementeren van Endpoint Protection voor beheerde PC's;
 • Beheren van compliances en beveiligde datatoegang;
 • Beheren van client status, power management en remote beheer;
 • Onderhouden van de Configuration Manager sites en site systemen.

Voor wie is de training Administering System Center Configuration Manager and Intune geschikt?

Deze training is bedoeld van ervaren IT professionals, voornamelijk Enterprise Desktop Administrator (EDA). De EDA houdt zich bezig met het uitrollen, beheren en onderhouden van PC's, verschillende apparaten en applicaties bij middel, grote en enterprise organisaties.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training moet een deelnemen minimaal system administrator–level werkervaring hebben met het volgende:

 • Netwerk begrippen, waaronder netwerk protocollen, topologiën, hardware, media, routing, switching en addressing;
 • Active Directory Domain Services (AD DS) principes en de basis van AD DS beheer;
 • Installatie, configuratie en troubleshooting voor Windows-gebaseerde pc's;
 • Basiskennis van Public Key Infrastructure (PKI) beveiliging;
 • Basiskennis van programmeren en Windows PowerShell syntax;
 • Basiskennis van Windows Server roles en services.

Bovenstaande kennis kan opgedaan worden in onderstaande trainingen:

 • Training MS20687: Configuring Windows 8.1;
 • Training MS20688: Supporting Windows 8.1;
 • Of Training MS20689: Upgrading your Skills to MCSA Windows 8;
 • Training 20411: Administering Windows Server 2012.