MS10982

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Supporting and Troubleshooting Windows 10

Deze 5 daagse training geeft de cursist de kennis en kunde om support te leveren en problemen op te lossen op Windows 10 PC's en apparaten die binnen een Windows omgeving actief zijn. Hierbij leer je onder andere de verschillende Windows 10 features en hoe deze binnen Active Directory omgeving gebruikt worden en problemen opgelost kunnen worden.

Na afronding van de training kun je het volgende:

 • Startup issues en operating system services troubleshooten op Windows 10 PC's
 • Hardware en driver issues oplossen
 • Remote Windows 10 gebruikers helpen
 • Network connectivity troubleshooten
 • Oplossingen bieden op gebied van client configuratie fouten en GPO applicatie fouten
 • User settings problemen oplossen
 • Remote connections problemen oplossen
 • Domain-joined problemen oplossing als gebruikers niet bij bestanden of applicaties kunnen
 • Niet domain-joined problemen oplossing als gebruikers niet bij bestanden of applicaties kunnen
 • Oplossen van problemen op gebied van installatie en gebruik van applicaties
 • PC recovery op gebied van Windows 10.

Voor wie is de training Supporting and Troubleshooting Windows 10 geschikt?

De doelgroep voor deze training zijn IT support medewerkers binnen MKB en grotere enterprise organisaties die support leveren op onder andere Windows OS, desktops en apparaten, applicaties, cloud services, netwerken en hardware. Een andere doelgroep voor deze training zijn IT professionals die Windows 10 desktops, devices, gebruikers, netwerken en de daarbij horende beveiliging beheren en troubleshooten. Daarnaast kan deze training je, naast de 20697-1 en 20697-2 trainingen helpen als voorbereiding voor het 70-697 Windows 10 Configuring examen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voorkennis voor deze training is:

 • Kennis van Netwerken, TCP/IP, UDP en DNS
 • Kennis van Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS)
 • Kennis van Public Key Infrastructure (PKI) components.
 • Windows Server 2012 R2 basiskennis
 • Kennis van Windows Clients op gebied van Windows 10