Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests de om Windows 10 desktops te installeren en configureren in een Windows Server met een kleine tot middelgrote AD DS domeinomgeving. Deze vaardigheden omvatten het installeren en aanpassen van de Windows 10 OS en apps, het configureren van lokale en externe network connectivity en het configureren van lokale en online opslag. Daarnaast omvat de training de kennis benodigd om beveiligingsinstellingen te configureren en om Windows 10 te onderhouden, te updaten en te herstellen.Deze training is ..
lees verder

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training MOC On Demand 20698 Installing and Configuring Windows 10

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests de om Windows 10 desktops te installeren en configureren in een Windows Server met een kleine tot middelgrote AD DS domeinomgeving. Deze vaardigheden omvatten het installeren en aanpassen van de Windows 10 OS en apps, het configureren van lokale en externe network connectivity en het configureren van lokale en online opslag. Daarnaast omvat de training de kennis benodigd om beveiligingsinstellingen te configureren en om Windows 10 te onderhouden, te updaten en te herstellen.

Deze training is een ideale voorbereiding op het 70-698 examen ‘Installing and Configuring Windows 10’

Voor wie is de training MOC On Demand 20698 Installing and Configuring Windows 10 geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer en het leveren van support voor Windows 10 in een klein tot middelgroot-formaat netwerk. De netwerken waarmee hier vaak gewerkt wordt zijn op basis van een AD DS domeinomgeving met beheerde toegang tot het internet en cloud services.

Daarnaast levert deze training de benodigde vaardigheden voor Enterprise Desktop/Device Support Technicians (EDSTs) die werken in kleine tot middelgrote organisaties en die Tier 1 of Tier 2 support leveren aan gebruikers met Windows 10 binnen een Windows domeinomgeving.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering MCSA Windows 10

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is de volgende voorkennis nodig:

  • Ervaring met het uitrollen en configureren van Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.
  • Ervaring met het uitrollen en configureren van Windows Server 2012 of Windows Server 2016 Active Directory Domain Services (AD DS).
  • Ervaring met het uitrollen en configureren van netwerk services, waaronder DNS, in Windows Server 2012 of Windows Server 2016.
  • Voorkennis van Windows Clients, zoals werkervaring met Windows 8.1, Windows 8 of Windows 7.