Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests de kennis en kunde om goede afwegingen te maken over hoe je het beste operating systems en applicaties uit kunt rollen. Deze afwegingen kun je maken doordat je leert wat de meest geschikte uitrol strategie is voor jouw omgeving en gaat vervolgens de meest geschikte uitrol oplossing gebruiken voor Windows apparaten en apps. De oplossingen die geboden worden zijn onder andere operating system uitrol scenario’s variërend van high-touch oplossingen tot zero-touch oplossingen. Vervolgens leer je ..
lees verder

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training MOC On Demand 20695 Deploying Windows Desktops and Enterprise Applications

Met onze On-Demand Learning Tracks leert de deelnemer doormiddel van online video's, hands-on labs en kennistests de kennis en kunde om goede afwegingen te maken over hoe je het beste operating systems en applicaties uit kunt rollen. Deze afwegingen kun je maken doordat je leert wat de meest geschikte uitrol strategie is voor jouw omgeving en gaat vervolgens de meest geschikte uitrol oplossing gebruiken voor Windows apparaten en apps. De oplossingen die geboden worden zijn onder andere operating system uitrol scenario’s variërend van high-touch oplossingen tot zero-touch oplossingen. Vervolgens leer je de technieken om daadwerkelijk deze oplossingen te implementeren, hierbij moet je onder andere denken aan MDT en Configuration Manager.

Deze training is de ideale voorbereiding op het volgende examen: 70-695: Deploying Windows Desktops and Enterprise Applications. Dit examen is onderdeel van de MCSE Enterpise Devices and Apps certificering.

Voor wie is de training MOC On Demand 20695 Deploying Windows Desktops and Enterprise Applications geschikt?

Doelgroep van deze training zijn IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het uitrollen, beheren en onderhouden van PC’s, apparaten en applicaties bij MKB tot Enterprise organisaties. De achtergrond van de deelnemers is op het gebied van desktop support tot Enterprise Desktop Administrator. Een groot gedeelte van de doelgroep gebruikt of is van plan Configuration Manager te gebruiken voor het beheren van PC’s, apparaten en Enterprise applicaties. De Enterprise Desktop Administrator gebruikt verschillende tools waaronder, Windows ADK en de MDT voor de ondersteuning van operating systems en applicatie uitrol taken.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE

Voorkennis

Systeem admin level kennis hebben van:

  • Netwerk fundamentals inclusief common networking protocols, topologies, hardware, media, routing, switching en addressing;
  • Bekend met de beginselen van Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS) en de fundamentals van AD DS management.
  • Installeren, configureren en troubleshooten van Windows based PC’s;
  • Basis kennis van Public Key Infrastructure (PKI) beveiliging;
  • Basis kennis van scripting en de Windows Powershell syntax;
  • Basis kennis van Windows Server rollen en services.
Examen