MD-101T

€ 2.390,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Managing Modern Desktops (MD-101 examen)

In deze MD-101 Managing Modern Desktops training leer je hoe je implementatiestrategie kan opstellen voor besturingsystemen en leer je hoe je deze kan uitrollen en updaten met moderne implementatiemethodes. Hierna ga je dieper in op Windows 10. Je maakt kennis met belangrijke componenten van moderne management- en co-managementstrategieën. Aan bod in deze MD-101 training over Managing Modern Desktops komt Microsoft Intune en leer je hoe je Microsoft Intune kan opnemen in jouw organisatie. Ook leer je de methodes voor implementatie en beheer van apps en browsergebaseerde applicaties. Verder maak je kennis met de belangrijkste beveiligingsconcepten in het beheer van moderne desktops zoals authenticatie, identiteiten, toegang en nalevingsbeleid. Je maakt kennis met technologieën zoals Azure Active Directory, Azure Information Protection en Windows Defender Advanced Threat Protection en leert hoe je deze tools kan gebruiken om apparaten en gegevens te beschermen.

Na afronding van deze MD-100 Managing Modern Desktops training:

  • Plan, ontwikkel en weet je hoe je besturingssystemen kan uitrollen.
  • Kan je besturingssystemen upgraden en updaten.
  • Begrijp je de voordelen en methoden van strategieën voor gezamenlijk beheer.
  • Implementeer en configureer je apparaten.
  • Beheer en implementeer je applicaties en kan je een strategie plannen voor mobiel applicatiebeheer.
  • Beheer je gebruikers en authenticatie met behulp van Azure AD en Active Directory DS.
  • Kan je de methodes beschrijven en implementeren om apparaten en gegevens te beschermen.

Voor wie is de training Managing Modern Desktops (MD-101 examen) geschikt?

Deze MD-101 training Managing Modern Desktops training is bedoeld voor iedereen die graag Modern Desktop Administrator wil worden, of dit al is en nog vaardiger wil worden.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze MD-101 Managing Modern Desktops training dien je te beschikken over:

  • Kennis van Microsoft 365 workloads.
  • Ervaring met het uitrollen, configureren en het beheren van Windows 10 en non-Windows apparaten en technologieën.
Examen