VSDDFT

€ 3.595,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
december 2017
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 • VSDDFT

 • 5  dagen
 • € 3.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training VMware vSphere: Design and Deploy Fast Track

Deze training (40% lezing, 60% hands-on labs) geeft je de kennis, vaardigheden en de mogelijkheid om een virtuele VMware vSphere® 6.0 infrastructuur te ontwerpen en uit te rollen. Je volgt een bewezen benadering om een virtualisatie oplossing te ontwerpen en uit te rollen die beschikbaar, schaalbaar, beheerbaar en veilig is en gebruik maakt van VMware best practices. Deze training bespreekt de voordelen en de risico’s van beschikbare design alternatieven en biedt informatie om gemaakte sound design beslissingen te ondersteunen. Tijdens deze training oefen je je designvaardigheden door met collega’s te werken aan een designproject. Je rolt ook componenten van een afgerond vSphere design uit. Deze training is gebaseerd op VMware ESXi 6.0 en VMware vCenter Server 6.0.

Na afronding van deze training kun je:

 • De business en applicatie vereisten van de huidige omgeving beoordelen.
 • Een framework begrijpen en toepassen op een design.
 • Design keuzes en best-practice aanbevelingen analyseren.
 • Het ontwerpen en uitrollen van een core management infrastructuur, een virtueel data center, een compute infrastructuur en een opslag- en netwerkinfrastructuur voor een onderneming.
 • Het ontwerpen en uitrollen van virtual machines om applicaties in een vSphere infrastructuur te runnen.
 • Veiligheid, management en de vaardigheid om te herstellen ontwerpen en uitrollen voor een onderneming.

Voor wie is de training VMware vSphere: Design and Deploy Fast Track geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren systeem integrators en consultants verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitrollen van vSphere omgevingen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Deze training vereist afronding van de volgende trainingen:

 • VMware vSphere 6.5: Install, Configure, Manage
 • VMware vSphere: Optimize and Scale

Of gelijkwaardige ervaring met het uitrollen van vSphere.