De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training VMware vSphere 6.0 Fast Track

Deze versnelde, intensieve training richt zich op het installeren, configureren en managen van VMware vSphere® 6.0. Deze training combineert de inhoud van de training VMware vSphere: Install, Configure, Manage training met advanced taken en vaardigheden voor het configureren van hoog beschikbaar en schaalbare virtuele infrastructuren. Deze training is gebaseerd op VMware ESXi™ 6.0 en VMware vCenter Server™ 6.0.

Deze training bereidt je tevens voor op het VMware® Certified Professional 6 - Data Center Virtualization (VCP6-DCV) examen (Examencode 2V0-621).

Tegen het einde van de training moet je in staat zijn om het volgende te kunnen doen:

 • Een ESXi host uitrollen en virtuele machines aanmaken
 • Het uitrollen van een vCenter Server aanleg of VMware vCenter™ Server Appliance™
 • Configuren en managen van de vSphere Infrastructure met behulp van de VMware vSphere vSphere® Client™ en de VMware vSphere® Web Client
 • Configureren van Virtuele Netwerken met vSphere standars switches
 • De content library' beschrijven en gebruiken
 • Virtuele machines migreren met VMware vSphere® vMotion®
 • Gebruik maken van VMware vSphere® Storage vMotion® om de storage van virtuele machine te migreren
 • VMware vRealize™ Operations Manager™ gebruiken om problemen te identificeren en op te lossen door middel van analyses en waarschuwingen
 • VMware vSphere High Availability en VMware vSphere Fault Tolerance beheren
 • VMware vSphere Replication™ en VMware vSphere Data Protection ™ gebruiken om virtuele machines te repliceren en een data recovery uit te voeren
 • VMware vSphere Distributed Resource Scheduler™ clusters gebruiken om de 'host scalability' te verbeteren
 • vSphere distributed switches gebruiken om de schaalbaarheid van het netwerk te verbeteren
 • VMware vSphere Update Manager™ gebruiken om patches uit te voeren
 • Algemene 'troubleshooting' uitvoeren van ESXi hosts, virtuele machines, en vCenter Server operaties

Voor wie is de training VMware vSphere 6.0 Fast Track geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren System Administrators en System Integrators die bereid zijn om hard te werken voor het behalen van maximale vSphere vaardigheden in minimale tijd (zo kort mogelijk weg van het dagelijks werk).

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering VCP6-DCV

Voorkennis

 • Basiskennis van netwerken
 • Ervaring met Windows Server of Linux besturingssystemen
 • Kennis van de begrippen opgenomen in de VMware Data Center Virtualization Fundamentals cursus voor VCA-certificering DCV is een pre.
 • Bereidheid om te participeren in een zeer intensieve training
 • Comfortabel zijn met System Administration waarbij men gebruik maakt van Command-Line Interface